Bejelentkezés

Vállalkozások is kapcsolódhatnak a Lányok Napja pályaorientációs rendezvényhez (március 14-ig kedvezményesen)

Nature-díjas Nők a Tudományban Egyesület idén 2019. április 30-án, 8. alkalommal szervezi meg a nemzetközi Lányok Napja® programot Magyarországon. 

Forrás: www.gymskik.hu 

 

 

A program célja, hogy felkeltsük a lányok érdeklődését a műszaki, természettudományos területekhez közel álló szakmák iránt, ezzel kimutatható hatást gyakorolva a tudatos pályaválasztásra és a munkaerőhiány csökkentésére. A Lányok Napja Magyarországon is egyre népszerűbb és 2012 óta már több mint 100 vállalat, egyetem és kutatóintézet részvételével, több mint tízezer lány inspirálódott országszerte. Csatlakozni kívánó vállalkozások jelentkezését várjuk.

 

A pályaválasztás előtt álló lányok nevében szeretnénk felkérni Önöket, hogy támogassák kezdeményezésünkhöz, hogy minél több fiatal számára adhassuk meg a tudatos pályaválasztás lehetőségét. Tapasztalatunk szerint a Kamarák által támogatott programok mellé könnyebben sorakoznak fel a vállalatok, ezért szeretnénk kölcsönösen előnyös megoldást kialakítani az esemény népszerűsítése kapcsán.

 

A Lányok Napja Magyarországon is egyre népszerűbb és 2012 óta már több mint 100 vállalat, egyetem és kutatóintézet részvételével, több mint tízezer lány inspirálódott országszerte.

 

Annak érdekében, hogy a program még több lányhoz érhessen el, fontos célunk, hogy évről évre bővítsük azoknak a vállalatoknak a számát, akik megnyitják kapuikat és kézzelfogható élményekkel járulnak hozzá a lányok karriertervezéséhez. És a Lányok Napja nemcsak a lányok, de a csatlakozó cégek számára is ígéretes!

 

Miért érdemes csatlakozni?

  • · munkatársi elégedettség, elkötelezettség növelése
  • · Z generáció erősségeinek és szemléletmódjának megismerése
  • · munkaerő-utánpótlás biztosítása
  • · vállalatról alkotott pozitív kép erősítése
  • · kiváló employer engadgement eszköz

 

Mellékleteként találják a program rövid bemutatását. Kérem biztosítsanak lehetőséget, hogy telefonon vagy személyesen egyeztessünk az együttműködés részleteiről.

 

Márk Marcell Ádám

partnerkapcsolati menedzser

Nők a Tudományban Egyesület

Mobil:        0036 (20) 590 99 50

E-mail:      marcell.mark@gmail.com

www.lanyoknapja.hu - FACEBOOK

 

Csatolt állomány: a www.gymskik.hu honlapján! « Vissza