Bejelentkezés

Polagra Gastro Nemzetközi Gasztronómiai Szakkiállítás

A kiállítást 2013. 10. 8-11 között szervezik meg Poznan-ban, amely egyben a legnagyobb HORECA esemény Közép-Európában.

 

 

 

 

A Polagra Gastro-n 2013-ban 1500 kiállító várható 27 országból és hozzávetőlegesen 44 600 látogató 21 orszából.

 

Az idei kiállítás átfogja az összes gasztronómiai ágazatot, a marketingtől kezdve a gyártási technológiákon át a kész termékeket, vendéglátóipart, a csomagolástechnológiát és a logisztikát is. A vásár idejére a kis- és nagykereskedők és áruházláncok képviselői külön ajánlatot készítenek. Bemutatásra kerülnek a legújabb trendek és termékek. Felmérhető a versenytársak kínálata, illetve lehetőség adódik új ismeretségek és üzletek kötésére.  A kiállítók különös figyelmet fordítanak a kiállítás alatt tett ajánlatokra és megkötött szerződésekre.

 

A Polagra Foodot szakképzések, konferenciák, kulináris bemutatók és versenyek kísérik. Valamint a PARP-al együttműködve létrejött egy úgynevezett Nemzetközi Együttműködési zóna, amely megkönnyíti a kereskedelmet az élelmiszer szektor és a HORECA ágazat szereplői között.

 

Az idei Polagra Food fókuszában a bioélelmiszerek állnak, azon belül is a tej, a hús és a kész termékek. A vásár alatt kerül megrendezésre a XVIII. Hentesek Fóruma, amelynek témái a természetes termelési módszerek és a tartósítószerek minimalizálása lesznek.

 

A nagy érdeklődésre számítanak továbbá a V. Disztribúciós Fórumon, melyen áruházláncok és független kiskereskedők képviselői vesznek részt. A fórumot a kiskereskedelmi értékesítés pénzügyi szempontjainak és a késedelmes kifizetések témájának szentelik.

 

Bővebb információ:

http://www.polagragastro.pl/en/

Donata Paszkiewicz - igazgató
tel. +48 61 869 2126
e-mail: donata.paszkiewicz@mtp.pl« Vissza