Bejelentkezés

PÁLYÁZATI KIÍRÁS mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására!

A Nemzeti Foglalkoztatási Alap (NFA) „Foglalkoztatási és képzési támogatások” kiadási jogcíme 2019. és 2020. évi központi keretéből – nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására. A rendelkezésre álló 5.000.000.000 Ft, azaz ötmilliárd forint támogatási keretösszegből – az elmúlt két év három alkalommal meghirdetett pályázati kiírásainak átlagadatait figyelembe véve – 250 KKV-nál mintegy 1500 új munkahely létesíthető.

Forrás: www.kemkik.hu 

 

 

 

A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.


A Felhívás célja továbbá a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése, valamint a foglalkoztatás bővítése a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatásának elősegítése által.

 

Támogatásra jogosultak köre:

  • A pályázaton kizárólag Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT) területén székhellyel és Magyarországon telephellyel, fiókteleppel rendelkező KKV vehet részt.

Támogatható tevékenységek:

  • A beruházás célját szolgáló tárgyi eszközök és immateriális javak beszerzése
  • Ingatlanvásárlás
  • Kapcsolódó tájékoztatás, nyilvánosság biztosítás

Támogatás összege:

  • Új munkahelyenként 1,7 millió Ft. Ezen kívül további kiegészítő támogatásokra lehet pályázni.

Benyújtás:

  • 2019. március 18-tól 2019. április 22-ig, vagy
  • 2019. augusztus 1-től 2019. szeptember 5-ig.

A pályázat kódjele: NFA-2019-KKV

 

További információ a www.kemkik.hu honlapján található!« Vissza