Bejelentkezés

Nemzetközi üzleti ajánlat

A szlovén ROTIS cég magyar partnereket keres komoly együttműködési (bérgyártás) szándékkal. 

Forrás: www.iparkamaraszolnok.hu

 

A cég nagy teljesítményű munkagépek (alagút fúrók, daruk, kotrók, stb…) forgószerkezeteihez gyárt forgócsapágy gyűrűket, fogaskerekeket, korszerű és nagy teljesítményű CNC esztergagépeket. A gyártás jelenleg Kínában folyik, ám a kb. 2 millió euró/év értékű bérgyártást szeretnék visszahozni Európába, erre Magyarországot megfelelőnek ítélik.


A partner feladata az alábbi lenne:

 

  • kezdetben kb. 150.000 euró/hó értékű bérgyártást képzelnek el;
  • főleg forgócsapágy gyűrűkre van szükség, ezek végső átmérője 400 – 2000 mm között mozog. Olyan vertikális CNC esztergagépekre van igazán szükségük, amelyek átmérője 1 - 2 méter, vagy még nagyobb – mivel nagyon nagy darabok megmunkálására van szükség. Általában az együttműködő gyártópartnert ők kötik össze a beszállítójukkal, hogy minél jobb anyagbeszerzési árat lehessen elérni
  • az együttműködés több tudásátviteli folyamatból áll:
    • első éven a partner csak a gyűrűk előkezelését végezné
    • a második évben már a kész gyűrűt vitelezné ki
    • a harmadik évtől, ha minden rendben ment, akkor már a furatokat és az edzést is a magyar partner végezné, majd következő lépésként az összeszerelést is, először az egyszerűbb csapágyaknál, majd a bonyolultabbaknál is.A cég honlapja: http://www.rotis-lj.si/company.htmlAmennyiben a fenti leírt együttműködési lehetőség felkeltette az érdeklődését, kérem legyen szíves írásban visszajelezni egy rövid angol vagy német nyelvű cégbemutatkozást mellékelve, valamint egy honlap címet, melyek alapján a szlovén cég könnyebben meghozza döntését és választ a jelentkezők közül a személyes találkozásra, hiszen a ROTIS képviselője mindenképpen el akar látogatni a kiválasztott cég(ek)hez, hogy a továbbiakat személyesen egyeztessék. A céggel angol (esetleg német) nyelven lehet kommunikálni.

Várom szíves visszajelzését alábbi elérhetőségeimen:
Rabi Zsuzsa
E-mail: zsuzsa.rabi@iparkamaraszolnok.hu
Tel.: +36 20 521 8322« Vissza