Bejelentkezés

Milánói fórum novemberben - 2021. november 25-26

Esemény kezdete: 2021-11-25 10:00 - 2021-11-26 14:00
Esemény helyszíne: Olaszország, Ferno

A „Forum Agenti 2021 Milano” idén az egyetlen olyan észak-olaszországi rendezvény, amelyet a milánói külgazdasági attasék szívesen ajánlanak a magyar cégek figyelmébe. A november 25-26-án tartandó rendezvényre elsősorban olyan hazai cégeknek érdemes jelentkezni a programra, amelyeknek kézzel fogható termékeik vannak, pl. élelmiszeripar, agráripar, gépipar.

Forrás: bokik.hu

 

 

 

 

A Forum Agenti Országos Ügynökhálózat éves milánói rendezvényét ajánljuk, amely idén 2021. november 25-26-án kerül megrendezésre a Milánó közeli Sheraton Milan Malpensa Airport Hotelban.

Olaszországban a kereskedelmi ügynök komoly történelmi múltra tekint vissza és jelentős befolyással bír a kereskedelmi döntések meghozatalakor. Az egyes piaci jelenlétek megkezdése rengeteg termékszegmens esetében csak ügynökön keresztül válik lehetségessé. Az ügynök kiváló kapcsolatrendszerén keresztül hatékonyan tudja becsatornázni és meggyőzni az egyes termékek és szolgáltatások értékesítéséről a disztribútorokat, kereskedelmi egységeket, avagy kereskedelmi láncokat.

A Forum Agenti rendezvény keretében a termékek és szolgáltatások képviselői kiállító asztalt kapnak, ahol a terméküket kiállítva fogadhatják az előzetesen a terméket és annak leírását online rendszerben megismerő ügynököket.

A kétnapos rendezvény során egy cég átlagosan 20-25 ügynöki tárgyalást is lebonyolít, melyre az ügynökök előzetesen bejelentkezhetnek. Továbbá a személyes jelenlétnek köszönhetően, mint egy kiállításon, a helyszínen további, újabb tárgyalások lefolytatására nyílik lehetőség.  

Ezt követően van lehetősége a  magyar cégnek a megítélése szerint megfelelő szakmai portfólióval, ismerettel, kapcsolatrendszerrel rendelkező ügynököket kiválasztani, és igénye szerint szerződést kötni a későbbiekben, melynek értelmében az ügynök csak akkor részesül jutalékban, ha a terméket értékesítette, vagy megrendelést hozott tető alá az adott kereskedelmi egységgel.

A Forum Agenti vezetősége a Milánói Magyar Külgazdasági Irodával történt megegyezését követően lehetőséget ad minden magyar kiállító számára, hogy a honlapon meghirdetett  2450 euró helyett 1500 euróért vegyen részt és állítson ki.

Idén a részvétellel együtt egy online megjelenést is biztosít a Forum Agenti. November végéig a rendezvényen részt vevő cégek számára láthatóság nyújt a cercoagenti.it, az agenti.com és a federagenti.org oldalakon. Vállalja célzott e-mailek kiküldését az érdekelt régiókban és ágazatokban aktív ügynökök számára (2 alkalommal/ hó), valamint megjelenést biztosít a hírlevélben, amelyet a teljes kereskedelmi ügynökök adatbázisa megkap (1 alkalommal/ hó).

A magyar résztvevőkre való kedvezményről  itt található információ: https://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano/682/ambasciata-di-ungheria

A rendezvény linkje: http://www.forumagenti.it/en

További információ: Kiss Edit, külgazdasági attasé, Milánó, e-mail: Edit.Kiss@mfa.gov.hu

 


« Vissza