Bejelentkezés

Magyar-indiai üzleti szeminárium 2018. június 26. | Budapest

Tisztelt Ipari Tagozati Tagunk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló magyar-indiai üzleti szemináriumra, mely az India EU Kereskedelmi és Iparkamarák Tanácsának látogatásához kapcsolódik.

Forrás: www.iparkamaraszolnok.hu 

 

 

 

 

A jelentős üzletemberekből álló, 15 fős delegációt a TATA Consultancy alelnöke vezeti, tagjai főleg autó- és gépipari vállalkozások. A rendezvény az India iránt érdeklődő és elsősorban járműipari, gépipari vállalkozások számára kínál kapcsolatépítési lehetőséget. Az eseményen előadások hangzanak el a kétoldalú gazdasági kapcsolatokról, az India EU kamarák tevékenységéről, a magyar járműiparról, továbbá bemutatkoznak a delegációval érkező indiai cégek.

 

Időpont:
2018. június 26., kedd, 10:00-12:30

 

Helyszín:
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye
1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem

 

Jelentkezési határidő:
2018. június 22., péntek, 12.00 óra

 

 

Mivel rendezvénytermünk befogadóképessége korlátozott, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. A rendezvény nyelve az angol, tolmácsolást nem biztosítunk. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a www.iparkamaraszolnok.hu linkjén keresztül:

 

 

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.
Az előzetes programterv és a delegációs lista csatoltan található.

 

További információ:
Név: Béres László
Tel: +36 1 474 5177
E-mail: mnt@mkik.hu« Vissza