Bejelentkezés

Jelentkezés támogatott szakács és pincér mesterképzésre

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével jelentkezési lehetőséget biztosít Szakács és Pincér szakmában a mai kor követelményei és a piaci szereplők elvárásainak megfelelő igények szerint megújított tartalmú PILOT program keretében megrendezésre kerülő támogatott mesterképzésére.

Forrás: www.bkik.hu 

 

 

 

A képzések várhatóan ez év augusztus végén a Vállalkozási ismeretek és Pedagógiai ismeretek tananyagrésszel, illetve az ehhez kapcsolódó gyakorlatorientált tréninggel indulnak. Ezt követően, szeptember hónaptól a szakmai elmélet és gyakorlat kerül megrendezésre, ahol neves, kiváló szakemberek készítik fel a mesterjelölteket a mestervizsgára.
A mestervizsga várható időpontja 2019. november vége.

A képzések helye és időbeosztása: Budapest belvárosi, jól megközelíthető helyszín, felkészítés előre egyeztetett órarend szerint, képzés várhatóan heti két alkalommal.
A támogatás összege: 346.100 Ft/fő
A jelentkező által fizetendő önrész bruttó: 82.000 Ft/fő.

 

A képzésekre való jelentkezés feltételei:
• szakirányú szakmai végzettség
• igazolt 5 éves szakmai gyakorlat, melyből az utolsó év összefüggő

A támogatott férőhelyek száma limitált (10 fő szakács és 10 fő pincér), ezért a szabad helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

 

Jelentkezéseket országos szinten fogadunk be.

 

Jelentkezési lap letölthető a www.bkik.hu honlapján. 


Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30. (péntek) 12:00 óra
A mesterjelöltek a mestervizsgára jelentkezésüket az alábbi e-mail címeken jelezhetik, illetve a megadott telefonszámokon felvilágosítást kérhetnek:
Mezi Melinda MKIK mestervizsga referens +3620/481 12 40; mezi.melinda@mkik.hu
Csomor Marina BKIK mestervizsga titkárságvezető +3630/245 74 84 « Vissza