Bejelentkezés

IKAROSZ DÍJ pályázati felhívás 2013

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013. évben keresi azt az energiatudatos építéssel megvalósult beruházást, vagy felújítást, mely megvalósulása során megújuló energiaforrásokat is felhasznált.

Forrás: www.gymskik.hu

 

 

 

 

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013. évben keresi azt az energiatudatos építéssel megvalósult beruházást, vagy felújítást, mely megvalósulása során megújuló energiaforrásokat is felhasznált.

 

 

 

 IKAROSZ DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2013.

 

Küldetés

 

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Győri térségi elnökség által meghirdetett verseny célja a kisvállalkozások energiatudatos beruházásainak, felújításainak díjazása, támogatása, valamint bekapcsolása a kamarai vállalkozói vérkeringésbe, így az üzleti világba.

 

Jövőkép

 

Az energiatudatos verseny lebonyolítása után az üzleti siker elérhetőbbé válik a díjazott számára.

 

Résztvevők

 

Győr-Moson-Sopron megyei energiatudatos beruházással, vagy felújítással foglalkozó kis- és középvállalkozások, lakásszövetkezetek, társasházkezelők.

 

A feladat

 

Energiatudatos beruházás, vagy felújítás megvalósítása megújuló energia felhasználásával

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013. évben keresi azt az energiatudatos építéssel megvalósult beruházást, vagy felújítást, mely megvalósulása során megújuló energiaforrásokat is felhasznált.

Keressük azt a kis- és középvállalkozást, lakásszövetkezetet, vagy társasházkezelőt, mely olyan új beruházást, vagy korszerűsítést valósított meg, ahol az objektum energia megtakarítása jelentős és ennek egy részét megújuló energiával biztosítják.

A pályázatban kérjük feltűntetni a felújítás előtti és utáni éves energiafelhasználás (villamos energia, vagy fűtőenergia) változását (október 1. – szeptember 30.), melyet a szolgáltatók által kibocsátott számlával kell igazolni! A pályázathoz a beruházás, vagy korszerűsítés műszaki leírását is kérjük csatolni.

 

Amit várunk:

 

A díjazott vállalkozás a technológia bemutatásával példát mutat a kis- és középvállalkozásoknak, illetve társasházkezelőknek és a benyújtott pályázat alátámasztja a beruházással, vagy korszerűsítéssel elért energia megtakarítást, illetve munkahelyteremtést.

Minden 100 Mio. forint összegű ilyen jellegű beruházás 8-12 munkahelyet teremt, így a technológia elterjedésével jelentős helyi munkaerő köthető le.

 

Benyújtandó dokumentumok:

 

-          Megvalósult energiatudatos beruházás vagy korszerűsítés bemutatása (2-3 oldalban)

-          Energia megtakarítás igazolása a szolgáltatók által kibocsájtott számla alapján

-          Beruházás műszaki leírása

 

A pályaműveket 2 nyomtatott és 1 elektronikus (CD) példányban zárt borítékban kérjük a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara címére eljuttatni (9021 Győr, Szent István u. 10/a).

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 7.

 

A borítékon kérjük tűntessék fel az „IKAROSZ DÍJ” címet, valamint a pályázatot benyújtó vállalkozás nevét és elérhetőségét.

 

Amit nyújtunk:

-          200.000,- Ft vissza nem térítendő támogatás

-          300.000,- Ft értékű médiacsomag a Kisalföldi Gazdaságban

-          Ikarosz oklevél átadása a Presztízs díj átadó gálán

 

Bővebb információ:

 

Dinnyés Előd

Titkár

Győr-Moson-Sopron megyei kereskedelmi és Iparkamara

96/520-250

 

 

További információk és letölthető anyag:

www.gymskik.hu« Vissza