Bejelentkezés

Igényeljen gazdaságfejlesztési pályázatához Széchenyi Kártya Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hiteleket

Megjelentek a vállalkozások által leginkább várt új uniós pályázatok technológiafejlesztés, kapacitásbővítés és piacra jutás támogatására, és a pályázatokhoz mostantól automatikusan igényelhetők a Széchenyi Kártya Program uniós pályázatokhoz kapcsolódó hitelei, a Széchenyi Kártya Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitel.

Forrás: www.pbkik.hu

 

 

 

 

A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel az Európai Uniós pályázati források sikeres felhasználását segíti azzal, hogy a megalapozott üzleti és fejlesztési tervekkel rendelkező KKV-k elegendő önrész hiányában is belevághatnak beruházási céljaik megvalósításába.

A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozzák.

 

Mostantól, ha indulna a pályázatokon, de nem tudja biztosítani a szükséges önrészt vagy a megvalósításhoz fontos lenne, hogy ne csak utólag jusson hozzá az elnyert támogatás összegéhez, úgy a Széchenyi Kártya Program rendkívül kedvező, államilag támogatott Önerő Kiegészítő és Támogatást Megelőlegező hitelkonstrukciói* segíthetnek a finanszírozási problémák kiküszöbölésében.

 

Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel – évi nettó 0,5% kamattal!
Hitelösszeg: 0,5-50 millió forint
Futamidő: 1-5 év
Állami kamattámogatás: 5%/év**
Nettó kamat: 0,5%/év**

 

Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel - évi nettó 1% kamattal!
Hitelösszeg: 0,5-50 millió forint
Futamidő: 13-120 hónap
Állami kamattámogatás: 5%/év**
Nettó kamat: 1%/év**

 

Már a pályázat beadása előtt tájékozódjon a hiteligényléssel kapcsolatban a kamara ügyfélszolgálati irodáiban, hogy megtudja, hogyan veheti igénybe a legmagasabb összegű támogatást!

 

 

További információ:

Marton Judit +36 72 507113

Mintál Erika +36 20 3445004

Nagy Andrea +36 20 3619553

Rudics Judit +36 20 3596304

 

 « Vissza