Bejelentkezés

GINOP-8.3.1-16-os Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram

A Hitelprogram célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó KKV-k versenyképességének fejlesztése a KKV-k külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A Hitelprogram célja a Mikro-, Kis- és Középvállalkozások olyan beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

Forrás: www.csmkik.hu

 

 

 

Az igényelhető kölcsön összege minimum 1 millió Ft, maximum 600 millió Ft.

 

A saját forrás minimálisan elvárt mértéke a projekt elszámolható költségének legalább 10%-a – kivéve használt gépjármű beszerzés, ahol minimum 20 %.

 

A kölcsön kamata 0 %/év, a futamidő új ingatlan beruházás, felújtás esetén a szerződéskötéstől számított maximum 15 év, immateriális javak beszerzése esetén maximum 5 év, új eszköz beszerzése esetén az eszköz Tao. szerintiamortizációjának végéig, használt eszköz beszerzése esetén az eszköz Tao. szerinti amortizációjának végéig, de legfeljebb 5 év.

 

A hitelkérelmeket közvetlenül a Közvetítőhöz kell benyújtani. A Közvetítők címlistáját a MFB Zrt. honlapján, a www.mfb.hu címen teszi közzé.

 

További információ a www.csmkik.hu honlapján érhető el.

 

Közzététel időpontja: 2016. 05. 20.
 
Beadási határidő: 2017. 12. 24. 23:59


« Vissza