Bejelentkezés

Felhívás "Anyupiac" Adventi kézműves vásárra

A Heves megyei Család és KarrierPONT ingyenes vásározási lehetőséget biztosít Heves megyei édesanyáknak, akik a gyereknevelés mellett valamilyen kézműves tevékenységet folytatnak, melyet szeretnének bemutatni a programon. Az 2019. december 1-jén, szervezett „Anyupiac” jó alkalom az elkészült termékek piacának tesztelésére, a vállalkozóvá válás előkészítésére. 

 Forrás: www.hkik.hu

 

 

 

 

A kézműves vásár időpontja: 2019. december 1. vasárnap 9:00-13:00 
Helyszíne: 3300 Eger, Kracker udvar

 

A Család és KarrierPONT és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara számára fontos, hogy segítse a kisgyermeket nevelő édesanyáknak a munka-magánélet összehangolását, támogassa az olyan tevékenységeket, melyek segítik az otthon végezhető, vagy atipikus munkaformák megismerését, a vállalkozóvá válást, az önfoglalkoztatást. 

 

 Ennek eszközeként szervezi meg a sikeres nyári program után Advent első vasárnapján ismét Egerben az „Anyupiac” elnevezésű kézműves  vásárt, mely díjmentes megjelenési lehetőséget teremt olyan édesanyáknak, akik a gyermeknevelés mellett valamely kézműves tevékenységet végeznek, és az elkészült termékeket értékesíteni kívánják. 

 

A vásár helyszíne a Kracker udvar, ahol minden technikai feltételt és kísérőprogramokat is biztosítunk a jelentkezőknek. A vásáron való megjelenés lehetőséget teremt az édesanyáknak arra, hogy következmények nélkül tudják tesztelni termékeik piacképességét. 

 

 Ha úgy érzed, hogy szeretnél részt venni a vásáron jelentkezz! 

 

REGISZTRÁICÓ: a www.hkik.hu honlapján.

 

Jelentkezési határidó: november 15. 

A helyszín adottságai miatt jelentkezést csak korlátozott számban tudunk elfogadni. « Vissza