Bejelentkezés

EUREKA Danube Region pályázat

Az Osztrák Kutatásösztönzési Társaság szervezésében 2017.12.01. és 2018.03.28. között ismét elérhető az EUREKA Danube Regionlegújabb pályázati köre.

Forrás: www.bmkik.hu

 

 

 

 

Az elsősorban kutatási együttműködésekben érdekelt vállalatoknak szóló EUREKA pályázat öt Duna-menti ország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia) vállalatainak teszi lehetővé, hogy az országcsoportból származó egyéb partnerekkel közösen határon átnyúló kutatási és fejlesztési projektekmegvalósításának támogatására pályázzanak. A kiírás nem tartalmaz semmilyen tematikus korlátozást, bármilyen terület képviselői jelentkezhetnek. A felhívás keretében a magyar cégek a projektköltségek legfeljebb 50%-ára pályázhatnak.További részletek a következő honlapokon olvashatók: http://www.eurekanetwork.org/content/danube-region-call-projects-2018https://www.ffg.at/ausschreibungen/eureka-danube-region-ausschreibungA pályázati feltételeknek való megfelelést a projektgazda az adott ország fejlesztési ügynökségével, azaz Magyarország esetében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal egyetértésben ellenőrzi, majd dönt a támogatás odaítéléséről.

 


Példák eddigi EUREKA hálózati projektekre az alábbi linken találhatók: https://www.ffg.at/sites/default/files/downloads/infoblatt_eureka_projekte.pdf« Vissza