Bejelentkezés

Erasmus+ információs nap

Rendezvény időpontja: 2019-09-03 10:00 - 2019-09-03 15:30
Rendezvény helyszíne: Új Nemzedék Központ (Veszprém, Budapest út 23-25.)
Forrás: www.veszpremikamara.hu

 

 

A Tempus Közalapítvány információs napot tart országszerte 7 helyszínen az Európai Szolidaritási Testület és az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeiről. A nemzeti iroda tagjai 2019. szeptember 3-án Veszprémbe érkeznek, és az Új Nemzedék Központban tartanak tájékoztatást.

 

 

 

Veszprém megyei Europe Direct iroda is megjelenik a rendezvényen, és uniós információkkal, kiadványokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

Akiket várnak:

Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen, és ehhez forrást keresnek.

Az előadások során megismerhetik a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit, az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait, valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok.

A nemzeti iroda munkatársaival beszélgetve feltehetik kérdéseiket és akár saját ötleteket is megoszthatnak, hogy megtudják, melyik pályázati formához illik.

 

Program:

09.30
Érkezés, regisztráció
10.00

Európai Szolidaritási Testület: pályázati lehetőségek bel- és külföldön – előadás

Pályázati lehetőségek az Erasmus+ program ifjúsági területén – előadás
11.00 Kérdések és válaszok
12.00 Ebédszünet
12.30  
Egy projekt életútja: projekttervezés – pályázás – megvalósítás (a pályázás menete; klasszikus tartalmi és formai hibák) – előadás
13.30 Interaktív beszélgetés/konzultáció a nemzeti iroda munkatársaival
   

Részvétel:

  • A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 
  • Jelentkezés és további információ a www.veszpremikamara.hu honlapján. 


« Vissza