Bejelentkezés

Digitális versenyképesség növelésre akár 80 millió Ft is nyerhető

Meghosszabbított beadási határidő:

A Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság és az MFB Zrt. várható döntése sok vállalkozásnak segíthet. Figyelembe véve a szabadságolásokat, a vállalkozások nyári feszített munkatempóját, valamint a szakmai megvalósításhoz szükséges dokumentáció specialitásait a kiírók vélhetően meghosszabbítják napjaink egyik legnépszerűbb pályázat benyújtási határidejét!

Forrás: www.gymskik.hu

 

 

 

 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása” című (GINOP-3.2.6-8.2.4-17 kódszámú), új Ipar 4.0 és Internet of Things technológiák, ahhoz kapcsolódó hardver és digitális eszközök fejlesztése, megoldások bevezetésének támogatása benyújtási határideje rövidesen lejárna. (2017.08.15). Ám most a pályázaton gondolkozó KKV-k újabb lehetőséget kapnak, hiszen az akár nyolcvanmilliós nagyságrendű segítség eléréséhez plusz egy hónap áll a rendelkezésükre.

A korábban meghirdetett támogatási kérelmek benyújtási határideje a tervezett módosítást követően 2017.05.31-től 2017. 09.15-ig lehetséges.

 

A felhívás és mellékletei, valamint a módosítások az alábbi oldalon érhetők el: https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-a-versenykpes-vllalatok-tevkenysgnek-emelt-szint-digitalizlsa-cm-felhvs-1

 

A felhívással kapcsolatos közleményeket a http://www.szechenyi2020.hu oldalon talál, ahol a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálat elektronikus elérhetőségeit is megtalálható. Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz a 06/1 896-0000-ás, normál díjazású telefonszámon ahol hétfőtől csütörtökig 8:30-16:00 óráig, pénteken 8:30-14:00 óráig fogadják hívását.

 

A kölcsön kondícióival kapcsolatban továbbá a http://www.mfbpont.hu honlapon szereplő elérhetőségeken lehet bővebb tájékoztatást kérni.« Vissza