Bejelentkezés

A Magyar-Szlovák Gazdasági Vegyes Bizottság üléséhez kapcsolódó üzleti fórum

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a Slovak Investment and Trade Development Agency szervezésében a Magyar-Szlovák Gazdasági Vegyes Bizottság üléséhez kapcsolódóan 2017. október 30-án Üzleti Fórum, valamint B2B találkozók szervezésére kerül sor Kassán.

Forrás. www.bokik.hu

 

 

 

helyszín: DoubleTree by Hilton Hotel

cím: Hlavná 1, 040 01 Košice, Szlovákia

időpont: 2017. október 30. 

Várható kezdés: 9:30

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az utazásra busztranszfert is szervez a Kereskedőház, Budapest, Eger, Miskolc és Kassa városa között, melynek költségét az MNKH fedezi. Az indulás várható időpontja 2017. október 30 kora reggeli órákban,visszaút időpontja a késő esti órákban.

A további részletekkel kapcsolatban a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Uniós állampolgárok – nem csak útlevéllel, hanem érvényes személyi azonosító igazolvánnyal is beléphetnek Szlovákiába.

 

Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát a www.bokik.hu honlapján található jelentkezési lapkitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2017. 10. 15-ig.

 

Kérjük, hogy regisztrációja véglegesítéséhez küldje meg 3,5x4,5 cm méretű igazolványképet a rendezveny@tradehouse.hu e-mail címre! Az igazolványkép a delegációs füzet elkészítéséhez szükséges.

 

Miután a regisztrációját elküldte a Kereskedőháznak, kérjük, részvételi szándékát kamaránk felé is jelezni szíveskedjen a juhasz.gabor@bokik.hu email címen!

 

Ha bármilyen kérdése felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérem, írjon az rendezveny@tradehouse.hu email címre.« Vissza