Bejelentkezés

A "Családbarát ország" projekt felhívása

A projekt alapvető célja a családbarát Magyarország megteremtése.

Forrás:www.gymskik.hu 

 

A Kormányzat szeretné, hogy hazánk olyan hely legyen, ahol a családokat nemcsak anyagilag támogatják, jogilag védik és gyarapodásukban segítik, hanem a családi életet, a gyermekvállalást társadalmi szinten is természetes hozzáállásként elismerik. Ennek megvalósításában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be.

 

Fentiek támogatására a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a Családbarát Hely tanúsító védjegylétrehozásával mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki. Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

 

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre széles körben lehet pályázni, és bármely területen (versenyszféra, közszféra, nonprofit szektor) tevékenykedő szervezet nyújthat be pályázatot, hiszen a családok szempontjait mindenhol szükséges érvényesíteni. Magyarország egész területéről pályázhatnak a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek is.

 

A Felhívás 3.1.1.1. pontja tartalmazza a kötelezően megvalósítandó önállóan támogatható tevékenységek listáját.

 

További információ: a www.gymskik.hu honlapján. « Vissza