Bejelentkezés

Wellness masszázs

Rövid ismertető:

100%-os magyar tulajdonosi háttérrel, 2009-ben történt alapításunk óta nyújtunk teljes körű, országos fizikai közérzetjavító szolgáltatást, wellnessek részére. Többek között: Gyógy, svéd, sport, alakformáló, fogyasztó, lávaköves, sörös, boros, mézes, és csoki masszázst, fittnest, vizitornát stb. EROTIKUS SZOLGÁLTATÁST NEM VÉGZÜNK!!!

 

Az eltelt időszak alatt negatív visszajelzést nem kaptunk. Megbízóink megelégedettségét bizonyítja, hogy minden munkahelyet megtartottunk, sőt tovább bővíthettünk.

Részletes ismertető:

Megbízhatóságunk mellett, rugalmasságunk, diszkréciónk, és a lehető legkedvezőbb ár/munkaminőségi érték arány dominál. Erre garancia, magasan kvalifikált vezetőink szakmai irányítása, és a jól képzett végrehajtó állományunk kifogástalan munkája. Nem tűrjük el munkatársaink között, a hozzá nem értést, a fegyelmezetlenséget, figyelmetlenséget, hanyagságot, pontatlanságot, udvariatlanságot!  

 

Természetesen minden hatósági engedéllyel, szakvizsgákkal, kamarai tagsággal, rendelkezünk.

 

Referenciáink:

-          Bodrogi Kúria **** Inárcs (Masszázs, Wellness, Fitness.)

-          Akác Tanya *** Újlengyel (Masszázs.)

 

Alapszolgáltatásunkat nettó 3000.-Ft/óra díjtól tudjuk nyújtani, de pontos árajánlatot csak az elvégzendő munkafeladatok teljes körű ismeretében tudunk adni.

 

Bízom benne, hogy ajánlatunk felkeltette szíves érdeklődését, és a további egyeztetés érdekében felveszi velünk a kapcsolatot!

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
ZEM Hungary Kft
Adószám: 11724067
Email: zemhungary@gmail.com
Telefonszám: 06-20-21-22-771
Fax: 06-20-21-22-771
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza