Bejelentkezés

Villamos kivitelezés, tervezés

Rövid ismertető:

A gazdálkodó szervezet 2001. évtől a térség meghatározó kivitelezői közé tartozik.

Legfőbb tevékenység: villamos kivitelezés, tervezés, valamint a kereskedelem.

Jelenleg a Kft. által foglalkoztatottak statisztikai létszáma közel 20 fő, mely mellett - szükség szerint - alvállalkozók is bevonásra kerülnek.

A társaság kereskedelmi tevékenységét (villanyszerelési anyagok nagy- és kiskereskedelme) Gyöngyös, Gyár út 1. szám alatti telephelyén kialakított üzlethelyiségben végzi, melynek elérhetősége mind a lakosság, mind a közületi vásárlók részére biztosított.

Kiterjedt ügyfélkörük, illetve referenciahelyeik sokrétűsége (költségvetési szervek, ipari vállalatok, magánszemélyek) garancia arra, hogy Megrendelőik igényeinek maradéktalanul megfelelnek.

A cég rendelkezik mindazokkal a műszaki feltételekkel és technikai eszközökkel (elektromos gépekkel és szerszámokkal, valamint a megfelelő gépjárműparkkal), melyek segítségével magas színvonalon végezheti a villamosipari anyagok, eszközök forgalmazásával és kivitelezésével  kapcsolatos tevékenységeket.

A BEMOLUX Kft. vezetésének és minden alkalmazottjának célja, hogy vevőinek megbízható, hosszú távon kiszámítható partnere legyen.

Az általuk forgalmazott villamosipari anyagok megválasztásánál kiemelkedő szempont a megfelelő minősítéssel rendelkező termékek, melyek a környezetvédelmi előírásoknak is eleget tesznek. A megyében elsőként forgalmaztak olyan energiatakarékos fényforrásokat, melyek élettartama meghosszabbodik azzal a műszaki megoldással, hogy az elektronikai egység külön elkülönülve is cserélhető.

A Bemolux Kft. innovatív törekvéseit bizonyítja, hogy a közelmúltban, a helyi Főiskolán, egy intelligens épületfelügyeleti rendszert alakítottak ki, amely rendszert más projektek keretei között is megvalósították már.

A cég bekapcsolódott a kamara Energia Programjába, melyen előadás keretében mutatatták be az épületvezérlés szerepét az energia-megtakarításban.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Bemolux Kft.
Adószám: 22152947-2-10
Székhely cím: H-3200 Gyöngyös, Gyár u. 1.
Email: info@bemolux.hu
Telefonszám: +36.37.500.501
Fax: +36.37.500.501
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza