Bejelentkezés

Városgondozási Zrt.

Rövid ismertető:

Vállalkozás bemutatása:

 

Stratégiában gondolkodnak, koncentrálnak az erősségeikre és javítják hibáikat. A távhőszolgáltatás, temetőüzemeltetés, vagyonkezelés, szennyvíz és csapadékcsatorna hálózat működtetése, szennyvíztisztítás, köztisztasági szolgáltatás és parkgondozás, valamint a városi fizető parkolók üzemeltetése, ezek a cég főbb tevékenységi körei a cégnek.

Működésüket meghatározzák a piaci körülmények. A recesszió rendkívül előnytelenül érintette nemcsak a gazdasági, de a humánpolitikai célok megvalósíthatóságát és a likviditási helyzetüket is. A ma már 100 %-ban önkormányzati tulajdonú társaság – bár a legjövedelmezőbb üzletáguk kivált – a nehezedő körülmények ellenére megfelel a tulajdonosi és piaci elvárásoknak.

A környezet kihívásai folyamatos reagálásra, alkalmazkodásra késztetik a cég vezetését, ezért

minden üzletágnál a gazdasági lehetőségekhez igazodó átfogó szabályozást hajtottak végre, ily módon biztosítva a feladatok eredményes végrehajtását.

Távlati célként fejleszteni, bővíteni kívánják a szolgáltatási portfóliót. A jelen gazdasági környezetben kiemelkedő, hogy az  ~ 1,5 milliárd Ft-os árbevételű cég – folyamatos költségcsökkentő intézkedések hatásaként – eredményes évet zár, és az idei év jelentős kiemelt projektje távhőszolgáltatási üzletágban indított kazánházi korszerűsítést saját erőből tudta finanszírozni.

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Távhőszolgáltatás, csatornalálózat működtetése, parkgondozás, temetőüzemeltetés.

 

Ügyfélszolgálat: 3200 Gyöngyös, Madách út 16.

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Városgondozási Zrt.
Adószám: 10571763-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 17.
Email: vgrtgyongyos@t-online.hu
Telefonszám: +36-37/311-731
Fax: +36-37/311-731


« Vissza