Bejelentkezés

Tüzeléstechnika, gáz és olajégők, gázkészülékek

Rövid ismertető:

A Promtherm Agria Tüzeléstechnikai Kft. 1991-ben alakult a Prometheus TTV egri üzemének jogutódjaként. Az elmúlt 19 évben megrendelőik komplex kiszolgálása érdekében jelentősen bővült tevékenységük. A gáz és olajégők, gázkészülékek szervize mellett ma már profiljuk a gáz- és fűtés-szerelés, kazánházi berendezések, Grundfos szivattyúk szerelése, javítása, karbantartása, valamint kazánházak felújítása, épületek fűtési és klíma-rendszereinek üzemeltetése is. Vállalják tüzelőberendezések környezetvédelmi, gazdaságossági és biztonságtechnikai mérését.

A társaság munkája során az üzembiztos működés mellett kiemelten kezeli az energia takarékossági és a környezetvédelmi szempontokat.

Szaküzletükben korszerű álló és fali kazánok, vízmelegítők és egyéb tüzeléstechnikai berendezések, továbbá napkollektorok, napelemek, hőszivattyúk  keringetőszivattyúk, vízlágyítók, gázérzékelők és alkat-részeik forgalmazását végzik.

Munkájuk elismeréseként több neves épületgépészeti cég bízta meg a társaságot márkaszervíz tevékenység ellátásával. Többek között a Buderus, Saunier Duval, Grundfos, Vaillant, Weishaupt, Riello,  Bosch, Beretta, Termomax, BWT, Robur stb. Ennek megfelelően jogosultak ezeket a berendezéseket üzembe helyezni, valamint a garanciális és azon túli javításukat elvégezni.

Referenciák: Agria Volán, Hm-i Rendőr Főkapitányság, Eger Városi Bíróság, Hotel Flóra, Hesi Kft, Egut Zrt, HM-i Vízmű Zrt, Evat Zrt, Vámosgyörk Idősek Otthona, Andornaktálya Rehabilitációs Intézet, Mátra Metál Kft. Sirok, Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, Eger Város Önkormányzati Tűzoltóság, Polgármesteri Hivatalok és intézményeik: Eger, Gyöngyös, Sirok, Recsk.

 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Biztonsági szolgáltatások
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Promtherm Agria Kft.
Adószám: 11176385-2-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Mátyás király u. 130.
Email: promtherm@promthermagria.hu
Telefonszám: +36.36.512.200
Fax: +36.36.512.200
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza