Bejelentkezés

Telephelyek ipari létesítmények kültéri és beltéri védelme

Rövid ismertető:

Elektromos kerítésvédelmi rendszerek telepítése. 

Biztonságtechnikai rendszerek kiépítése, riasztók, beléptető rendszerek, kamera rendszerek.

Nincs téves riasztás, mint az egyéb kültéri védelmi rendszereknél!

Fizikailag megakadályozza a behatolást.

Részletes ismertető:

Az elektromos kerítés rendszer elektromos vezetékekből áll, amelyek nagyfeszültségű impulzusokat továbbítanak, és ez elijesztő, nem életveszélyes áramütést okoz a behatolónak. A kerítésen elhelyezett figyelmeztető táblák és maga a kerítés erős pszichológiai hatást váltanak ki, megelőzve ezzel a nemkívánatos behatolást. Abban az esetben, ha a betolakodó elszánt, és a kerítést megérinti, akkor egy, - az egészségre ártalmatlan - áramütést kap, ami az elrettentő hatást még tovább fokozza. A rendszer figyeli a kerítés megrongálását is. A központi energiaadó egység nagyfeszültségű impulzusokat generál egy beépített akkumulátoros áramforrásból. Ezeket az impulzusokat, a nagyfeszültségű kábeleken keresztül a kerítésbe vezetjük. Az elektromos kerítés egyik nagy előnye, hogy képes különbséget tenni egy alkalmi birtokháborító és egy elszánt behatoló között. Az alkalmi birtokháborítót elrettenti a kerítés maga, vagy az áramütés. Az elszánt behatolónak meg kell birkóznia a kerítéssel, mint pl. elvágni vagy megrongálni a kerítésszakaszt. Ebben az esetben  szólal meg a riasztó. Tehát a téves riasztás lehetősége teljesen ki van zárva! A legtöbb egyéb biztonsági rendszer azután aktiválódik, miután a behatoló belépett a birtok, vagy intézmény területére, a mi rendszerünk eltér ettől, mert:

· Mind vizuálisan, mind fizikailag elrettenti a leendő behatolót, így sok spontán bűncselekményt és törvénysértést megelőz.

· Egy érzékelő folyamatosan figyeli a kerítésben lévő feszültséget, és észlel minden beavatkozást, így nyújtva rugalmas lehetőséget a biztonsági intézkedéshez, mint pl. riasztócsengők, fényjelzések, vonal a biztonsági céghez vagy előprogramozott telefonszám, stb.

· Mivel az elektromos vezetékek a főkerítésen belül vannak, az illetéktelen személynek el kell követnie a birtokháborítást, mielőtt érintkezésbe kerülne az árammal, ami a vezetékben van.

· E rendszer hatékonysága kiküszöböli a biztonsági őrjáratok szükségességét, mivel az őrjárati rendszer által nyújtott időszakos megfigyeléstől eltérően, szükség esetén 24 órás biztonságot is ad.

· Áramkimaradások esetén a rendszer tovább működik, köszönhetően a beépített akkumulátornak.

· A biztonsági kerítésnek talán legnagyszerűbb sajátossága, hogy más biztonsági rendszerekhez képest az időjárási viszonyokkal szemben messzemenően közömbös, így a téves riasztások nagy biztonsággal kizárhatók.

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Külföld

Célországok: Európa

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Home Digital Kft
Adószám: 22923851
Email: homedigitalkft@gmail.com
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza