Bejelentkezés

Szemvizsgálat, Optika

Rövid ismertető:

A Kékes Szemvizsgáló Szalon Kft. 1996-ban nyitotta meg Gyöngyösön a Móricz Zsigmund út 2 sz. alatti üzletét. A cél az volt, hogy olyan üzlet nyíljon, ahol egy helyen van a szemvizsgálat, a szemüvegkészítés, kontaktlencse illesztés és minden ehhez kapcsolódó szolgáltatás, illetve kereskedelem.

A szakmai színvonalat magasan képzett szemész szakorvosok, optometristák és látszerészek valamint az európai színvonalnak megfelelő eszközök biztosítják.

A kft. több szalonnal büszkélkedhet, Gyöngyös mellett Salgótarjáni üzletük is az érdeklődők rendelkezésére áll. Optikai üzletet nyitottak a gyöngyösi rendelőintézetben és a hevesi SZTK-ban is.

Kínálatukban exkluzív ajándékok is szerepelnek, Swarovski kristályokkal díszített szemüvegkeretek, menyasszonyi napszemüvegek, gyűrűk, karkötők, órák.

Többféle szolgáltatással állnak rendelkezésre, mint például Computeres orvosi szemvizsgálat: szemész szakorvosi vizsgálat, SZTK-vény felírása, Optometrista látásjavítás vizsgálat ,kontaktlencse alkalmassági vizsgálat: a mai kor igényének megfelelő, nagyon jó minőségű lágy, kemény, magas oxigénáteresztő képességű lencsék. (színes, UV szűrős, extrém, egyfókuszú, többfókuszú), valamint gépkocsivezetői alkalmassági vizsgálat

Többféle terméket is forgalmaznak, megtalálhatóak a szemüveglencsék, szemüvegkeretek, kontaktlencsék és hozzá ápolószerek, napszemüvegek, tartozékok. 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egészségügyi szolgáltatások
Egészségügyi termékek
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
KÉKES Szemvizsgáló Szalon Kft
Adószám: 72789670-1-30
Székhely cím: H-3200 Gyöngyös, Móricz Zsigmond utca 2
Email: postmaster@kekesoptika.t-online.hu
Telefonszám: +36.37.500.403
Fax: +36.37.500.403
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza