Bejelentkezés

Szálloda, kemping, étterem, konferencia

Rövid ismertető:

Az Öko-Park Hungary Kft. közel 15 éve működő vállalkozás, fő tevékenysége szálloda, kemping, étterem, kalandpark szolgáltatás, valamint konferencia és rendezvényszervezés. Foglalkoznak továbbá építőipari kivitelezéssel, beruházás szervezéssel és projekt menedzsmenttel is.

Az Öko-Park létesítésével a cél egy európai szintű szabadidős komplexum létrehozása volt az ökotudatosság jegyében, a természet közelségét és az aktív pihenést kedvelő belföldi és külföldi Vendégek számára.

Az Öko-Park® Panzió - Kemping*** és Kalandpark Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik. Az egyedi természeti adottságok és programlehetőségek tökéletes helyszínt biztosítanak, aktív csapatépítő tréningek, céges rendezvények, konferenciák lebonyolításához. Az elmúlt években több mint 100 hazai és külföldi vállalkozás vette igénybe az Öko-Park széleskörű szolgáltatásait.

Az ökotudatosság jegyében kialakított létesítményben különös figyelmet fordítanak a természetes környezettel való összhangra és Vendégeik kényelmének egységére, melynek során környezetbarát módszereket és helyi természetes alapanyagokat használnak fel. Napi működésüket is átszövi a környezetudatosság.

A főépületben kettő, három és négyágyas, részben erkélyes, fürdőszobás, TV-vel, telefonnal, természetes pácokkal kezelt bútorokkal, allergénmentes ágyneművel és biomatraccal felszerelt szobák gondoskodnak a kényelemről. A 13 szobában 35 fő részére nyújtunk tökéletes és egészséges pihenési lehetőséget. Nagyobb csoport esetén az Öko-Parkhoz tartozó közeli üdülő 4 kényelmes szobája további 15 Vendég elhelyezésére kínál lehetőséget.

Céges tréningek, rendezvények alkalmával az étkezések időpontja és helyszíne az élményprogramokhoz igazítható. A tradícionális helyi különlegességek mellett palóc-, reform-, bio-, kímélő-, diétás-, és diabetikus ételeket is készítenek. A bioélelmiszerekben és helyi különlegességekben is gazdag svédasztalos reggelit a szobaár tartalmazza.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Kommunikáció
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Öko-Park Hungary Kft.
Adószám: 65784910-1-30
Székhely cím: H-3323 Szarvaskő, Borsod u 9.
Email: info@oko-park.hu
Telefonszám: +36.36.352.201
Fax: +36.36.352.201
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza