Bejelentkezés

Szálláshely értékesítése, melegkonyhás vendéglátás

Rövid ismertető:

Alapvetően szálláshely értékesítéssel és melegkonyhás vendéglátással foglalkozik a Szalajka Piknik Kft, mely Egerben a Hotel Aquát és a Zsálya Bisztrót üzemelteti, illetve Szilvásváradon a Lovas Éttermet és a Pisztráng Kisvendéglőt.

A Hotel Aqua Eger*** egy olyan különleges atmoszférájú belvárosi szálloda, ahol a vendégek Eger igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, valódi gasztronómia, nemes borok, gyógyvizek, kirándulások, felfrissülés, ellazulás.

A szálloda Eger belvárosában a híres Török fürdő és strandfürdő mellett található, az Egri Vár északi bejáratától 2 perc sétára.

A belváros szívében való elhelyezkedés biztosítja, hogy Eger nevezetességei gyalogosan könnyen megközelíthetőek legyenek.

A hotelban található Zsálya Bisztró igazi gasztronómiai remekekkel, a táj jellegzetes íz világával, mindig friss, szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal várja vendégeit!

A gyönyörű, hangulatos kert kiváló helyszín grill partikhoz, romantikus vacsorákhoz, családi összejövetelekhez, tréningekhez, akár 300 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A gyermekek a környezetbarát játszótéren szórakozhatnak.

Eger és környéke számtalan lehetőséget rejt csapatépítő tréningek, konferenciák lebonyolítására, melyhez a Szalajka Piknik Kft. igazi partner. Tapasztalt szakemberek teljes körű szervezéssel, outdoor és indoor programok széles választékával várja az érdeklődőket.

 

A Szilvásváradi Lovas étterem étterem, mely már közel 15 éves múltra tekinthet vissza, igazi falusias, ugyanakkor korszerű ételekkel és az egri borvidék remekeivel várja a turistákat és a környékbeli éhes embereket. Az étlapon szerepel a Bükk-hegység teljes kincsestára, az erdei gombák, a szilvásváradi pisztráng, a környék nagyvadjai, bárányételek, bekölcei libamáj és nem utolsósorban a föld fekete gyémántja, a szarvasgomba. Közkedvelt programokon évről évre sok ezer ember vesz részt, mind a Nemzeti Parkban történő pisztrángsütéseken, szarvasgomba-vadászatokon, bálokon, zenés vacsoraesteken és borvacsorákon. Itt foglalkoznak még programszervezéssel, illetve a világhírű lipicai ménes turisztikai szolgáltatásainak értékesítésével. 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Szalajka Piknik Kft.
Adószám: 23900585-2-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Maklári út 9.
Email: lovasetterem@t-online.hu; info@hotelaqua-eger.hu
Telefonszám: +36.36.515.337, +36.30.955.2180
Fax: +36.36.515.337, +36.30.955.2180
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza