Bejelentkezés

Eladó kastély egyharmad áron

Rövid ismertető:

Eladó egy 1738-ban épült barokk kastély. A kastély fő épülete teljesen korhűen felújítva. Az ára egyharmada az értékelt árnak.

Részletes ismertető:

Egy 2470 nm-es, gyönyörűen felújított barokk kastély akciósan eladó. Magyarország egyik legszebb kastélyaként tartják számon. A park 14 Ha.
Az épület jelenleg családi rezidenciaként üzemel. A kastély viszont számtalan vonalon hasznosítható. A jelenlegi 4 vendégszoba mellett kialakíthatók további fürdőszobás szobák. Az átalakítás után a 30 szobában 60-90 fő szállásolható el. A rendelkezésre álló nagy termek miatt az ingatlan alkalmas konferenciák, továbbképzések tartására is, amit még az egyik egyetemváros közelsége is elősegíthet. A nagy pince alkalmas lehet exkluzív borok bemutatására, a konferencia látogatók esténként hangulatos környezetben kóstolhatnának akár történelmi borokat is.
A panzió vagy hotel funkció tökéletes kihasználtsága érdekében nyitni lehetne vadászok és horgászok irányába, ugyanis a környék az ország egyik legizgalmasabb vadászterülete, és a falu mellett horgásztó is működik.
A nagy terület alkalmas családi gazdálkodásra is, illetve lovarda kiépítésére.
További reális lehetőség a parkban található 3 db ikerépület összeépítésével kialakítható 50 szobás öregek otthona, melyet teljesen egyedivé lehetne tenni az épület mellett felépített foglalkoztatóval.
A kastély valamelyik nem használt termét akár egy külön bejárat nyitása révén át lehetne alakítani kastélymúzeummá, mellyel a vendéglátó funkciót lehetne kiteljesíteni.
A kastély megvételéhez eu támogatás is pályázható.

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Külföld

Célországok: Anglia, Németország, Svájc, Hollandia, Kína, Ukrajna, Oroszország, Románia, Szlovénia, Horváthország

Származási ország: Anglia, Németország, Svájc, Hollandia, Kína, Ukrajna, Oroszország, Románia, Szlovénia, Horváthország

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Dr. Práger Péter Andor e.v.
Adószám: 60357779-2-27
Székhely cím: 8092 Pátka, Petőfi u. 50.
Email: pragerdr@gmail.com
Telefonszám: +36703148774
Fax: +36703148774


« Vissza