Bejelentkezés

Romániai partnerkeresés

Rövid ismertető:

Az 1999 óta megjelenő PUNTEA (Híd), a kapcsolatteremtést és az információáramlást elősegítő, egész Románia területén terjesztett, román nyelvű lapunk a lapcsoport legrégibb és legsűrűbben megjelenő kiadványa. Sok éves munkánk eredményeként az exkluzív kivitelű, A/4-es formátumú PUNTEA Romániában minden gazdasági ágazatban ismert és közkedvelt információhordozó, hiszen a romániai gazdasági szféra azon szereplőinek kezébe kerül hónapról-hónapra, akik érdeklődnek a magyar gazdaság iránt, akik üzleti kapcsolatot szeretnének kiépíteni a magyar cégekkel.

Részletes ismertető:

Terjesztése rendkívül célirányos és hatékony, hiszen egyrészt egyéni, több ezer tételt számláló címlista alapján, másrészt a HITA (volt ITD Hungary) bukaresti és területi irodái közreműködésével, a romániai kamarák, vállalkozásfejlesztési központok révén, az MKIK magyar-román tagozata közreműködésével, valamint a fontosabb romániai kiállításokon, vásárokon, üzletember-találkozókon jut el a romániai üzletemberek, vállalatvezetők kezeihez.

Összeköttetéseinket természetesen folyamatosan bővítjük. Ennek a törekvésnek a szellemében született 2005-ben Kiadónk és a ROMEXPO – a legnagyobb romániai kiállítás-szervező/rendező cég – valamint az e szakterületen az egyik legjelentősebb vidéki, az EXPO ARAD, majd később az EXPO BACAU és EXPO MURES között gyümölcsöző megállapodás, amelynek értelmében a PUNTEA még több, színvonalas, nemzetközileg elismert szakkiállításon teljesíti küldetését. Természetesen címlistánk is folyamatosan bővülő, hiszen mind többen szeretnék rendszeresen megkapni a PUNTEA-t, mind több romániai cég, vállalkozás érdeklődik a magyarországi lehetőségek, kapcsolatok iránt.

Nem kétséges tehát, hogy a PUNTEA a legalkalmasabb sajtótermék arra, hogy Ön megalapozza vagy bővítse romániai üzleti kapcsolatait, hiszen az Ön partnerkereső reklámja a PUNTEA révén a legjobb úton jut el a célközönséghez!

Korábbi kiadványainkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg:
http://feliciterkiado.wordpress.com/2012/05/29/puntea/

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Külföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Feliciter Kft.
Adószám: 11494636
Email: feliciter@feliciter.hu
Kamara adatai
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza