Bejelentkezés

Reklám és referenciafilm készítés mikro és kisvállalkozások részére

Rövid ismertető:

Tisztelt Cégvezető!

 

Szeretném figyelmébe ajánlani öt éve működő vállalkozásomat, mely videofelvétel készítéssel, vágással és egyéb filmes munkákkal foglalkozik.

Részletes ismertető:

Tapasztalatom szerint a hazai mikro és kisvállalkozások szűkre szabott marketing költségvetése a legtöbb esetben nem teszi lehetővé, hogy a cég filmes megjelenésre is szert tegyen a reklámpiacon. Egy-egy újsághirdetés és a jól végzett munka után járó ajánlás meríti ki ezen vállalkozások reklámpalettáját.

Amennyiben Ön megfizethető árú, kiválló minőségű, kreatív és korszerű hirdetésre vágyik ajánlom figyelmébe reklám és referenciafilm készítő cégemet.

Mikrovállalkozóként különös figyelmet fordítok egy-egy termék vagy szolgáltatás megrendelésekor a minőségre, ár-érték arányra, valamint az árra. Biztos vagyok abban, hogy ez Önnek is rendkívül fontos, ezért úgy alakítottam ki cégemet, hogy ezen szempontokat figyelembe véve elégedett ügyfelem legyen akár Ön is.

Az igények személyes felmérése után megtervezem a filmet, majd elkészítem a költségvetést. Amennyiben megfelel a tervezet, előre megbeszélt időpontban elkezdem a forgatást, majd az utómunkát. Prezentáció előtt megtekintjük a kész filmet, majd exclusive kivitelű Lightscribe DVD lemezre írom max. 10 példányban vagy webes felületre töltöm fel.

Érdeklődését a hugai.gabor@gmail.com címen várom.

Ágazati besorolás:
Kommunikáció
Reklám
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Hugai Gábor
Adószám: 65459371
Email: hugai.gabor@gmail.com
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza