Bejelentkezés

Protean process monitoring rendszer

Rövid ismertető:

IPARI GYÁRTÓ, CSOMAGOLÓ, MEGMUNKÁLÓ, KÖRFORGÓ VAGY SZALAGRENDSZERŰ BERENDEZÉSEKRE SPECIALIZÁLT NAGYTELJESÍTMÉNYŰ IPARI ADATGYŰJTŐ ÉS FOLYAMAT-FELÜGYELŐ RENDSZER, ÉS ALKALMAS KÉZI MŰVELETEKET VÉGZŐ DOLGOZÓK TELJESíTMÉNYÉNEK MÉRÉSÉRE IS.

Részletes ismertető:

Ipari gyártó/termelő cégek - leginkább tömegtermeléssel foglalkozók -, akik látni, mérni, visszamenőleg statisztikázni és javítani szeretnék gépeik működési paramétereit, hatékonyságát, vagy kézi műveleteket végző dolgozók teljesítményét, és serkenteni a normabetartásukat. Nekik szeretnénk segíteni ebben.

 

A rendszer segítségével az irodájában követheti nyomon az Ön felügyelete alá tartozó gyártóberendezéseket, néhány gombnyomással tájékozódhat az aktuális, vagy bármilyen korábbi időszak gyártási eredményeiről, mérőberendezések adatairól, hibákról, figyelmeztetésekről, eseményekről, a berendezés gyenge pontjairól, selejt tendenciákról. A gyártóberendezés melletti munkaállomás PC azonnali információval látja el a kezelőszemélyzetet, lerövidítve a hibakeresésre fordított időt. A rendszer segítségével csökkentheti gépei állásidejét, csökkentheti a selejtet, javíthatja a gépkihasználtságot. Sok kiegészítő modul segítségével szinte bármilyen folyamat megjelenítésére megtanítható a Protean rendszer.

http://www.scssoft.hu
http://www.protean.hu

 

 

 

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
SCSSoft Fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Adószám: 12886496
Email: info@scssoft.hu
Kamara adatai
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza