Bejelentkezés

Papír és irodatechnika nagykereskedés

Rövid ismertető:

A cég 2000-ben alakult, létrehozását egy 1996-tól működő és folyamatosan bővülő egyéni vállalkozás alapozta meg. Fő tevékenységük a papír-írószer és irodatechnika valamint ipari és háztartási higiéniai termékek nagykereskedelme. Végfelhasználói és viszonteladói körük a társaság dinamikus fejlődésének köszönhetően közel országos hálózattá nőtte ki magát.

Forgalmazott termékek: papír- írószer, számítás- és irodatechnika, higiéniai papírok és adagolók, ipari és háztartási törlőkendők, tisztítószerek, vegyi áruk-védőruhák.

Termékskálájuk bővítése céljából 2004 júniusától megkezdték a ZVG Zellstoff-Vertriebs-GmbH & Co. által gyártott termékcsaládok forgalmazását, Magyarország kizárólagos importőreként. Termékskálájukon szerepelnek irodai, klinikai, higiéniai, ipari törlőkendők, védőmaszkok, védőruházatok és ezek kiegészítői. 2006 óta az olasz Papergroup s.p.a. papírgyár kiváló minőségű termékeit - Tenerella márkájú, 100% cellulóz törlőkendőket, toalettpapírokat és egyéb tisztítókendőket - importálnak. Magyarországi forgalmazóként az olasz cég teljes termékpalettáját kínálják. Bokk Paper termékek közül is válogathatnak a vevők, ugyanis 2009 májusától hivatalos márkaképviselet lettek. Raktárkészletük lehetővé teszi vevőik megrendelésének azonnali vagy legkésőbb 2-3 napon belüli teljesítését. A rendelés megkönnyítésére rendszeresen frissített weblapjuk, színes katalógusaik és üzletkötőik állnak vevőik rendelkezésére. Céljuk a magas színvonalú, sokrétű, a mindenkori igényeknek megfelelő kiszolgálás.  2009. augusztus 1-jétől számos informatikai szolgáltatást is indítottak. Foglalkoznak új és használt hardverek és kiegészítők forgalmazásával, cseréjével, teljes számítógép konfigurációk, perifériák, értékesítésével, karbantartásával, illetve elvégzik számítógépes rendszerek kiépítését és teljes körű karbantartását: Vírusirtás, lemezkarbantartás, megsérült programok installálása, újra installálása, teljes számítógép újrainstallálása, a kijelölt gépeken archiválás elvégzése, hardverek karbantartása.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Csóker 60 Kft.
Adószám: 47949955-2-30
Székhely cím: H-3000 Hatvan, Nagytelek u. 6.
Email: csoker@t-online.hu
Telefonszám: +36.1.700.1051, +36.37.541.485
Fax: +36.1.700.1051, +36.37.541.485
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza