Bejelentkezés

Pályázatíró

Rövid ismertető:

KKV-k részére nyújtunk segítséget a Széchenyi 2020 EU-s pályázatok elkészítésében, a projektek sikeres megvalósításában, a projektmenedzsmentben és a támogatások lehívásában.

Részletes ismertető:

Tevékenységeink:

Ötletből valóság: A vállalkozók számíthatnak ránk a források azonosításától egészen a projektek lezárásig, hogy ötleteik valósággá váljanak. Ennek megfelelően célunk a tervezési folyamatok támogatása, és a kitűzött célokkal, valamint az azok mentén felhasználható pályázati forrásokkal kapcsolatos információk megosztása.

Forrásazonosítás: A vállalkozók fejlesztési céljainak kijelölésekor beazonosítjuk azokat a forrásokat, amelyek segítségével azok valóra válthatóak. Ezáltal biztosítható, hogy minden ötlethez a megvalósítást segítő forrás kerüljön.

Személyre szabott szolgáltatások: Ahány település, vállalkozás és kezdeményezés, annyi különböző adottság, terv és feladat létezik. Szolgáltatásainkat személyre szabottan, az adott szervezet egyedi jellemzői alapján nyújtjuk. Így a szükséges információ szűrve, személyre szabottan juthat el az azt igénylőkhöz.

Projektfejlesztés: Egy jó projektötlet önmagában nem mindig elegendő a sikeres pályázáshoz. Segítünk az ötletek továbbfejlesztésében, bővítésében, esetleg egyszerűsítésében, illetve a térségi fejlesztési célkitűzésekhez történő illesztésében, valamint kidolgozásában. Csak az alaposan megtervezett, átgondolt és kidolgozott projektek válhatnak hosszú távon is sikeressé és fenntarthatóvá.

Pályázati tanácsadás: Amennyiben Önnél adott a projektötlet és beazonosították a támogatási forrást, a támogatás elnyerésének kulcsa a sikeres pályázat. A pályázat megírásához szükséges fontos szakmai javaslatok mellett felhívjuk a pályázók figyelmét többek közt a gyakori hibákra, a formai buktatókra, az elkerülendő figyelmetlenségekre, valamint a későbbi értékelési szempontokra is.

Pályázatírás: Elkészítjük színvonalas, szakmailag a kiírás követelményeinek megfelelő pályázatát.

Projektmenedzsment: A pályázat eredményességét követően - ami egy kellően előkészített projekt esetén akár a munka kisebb részét képez(het)i - a feladatok jelentős részét a monitoring és a projektmenedzsment teszi ki, amely nem kis adminisztrációs terhet jelenthet. A jelentésekhez és az elszámolásokhoz nem elegendőek az alapvető számviteli kimutatások, hiszen a pályázatban előzetesen részletesen bemutatott üzleti terv megvalósulását és a Támogatási Szerződésben meghatározott indikátorok teljesülését is dokumentálni kell. Ha tehát megnyerte a pályázatot, még nem lélegezhet fel, hisz az igazi munka a projekt megvalósítási és fenntartási időszakában következik.

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
ROLIMA Bt.
Adószám: 22885520
Email: turkedina@freemail.hu
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza