Bejelentkezés

Orvosi implantátumok gyártása

Rövid ismertető:

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás traumatológiai (1967), ortopédiai (2002) gerincsebészeti (1988) valamint fogászati (2005) és állatimplantátumokat (1967) gyárt és forgalmaz. A folyamatos innovációjáról, szabadalmairól, versenyárairól és széles termékkínálatáról ismert Sanatmetal állja a versenyt a nemzetközi piacon.

A több mint 16000 féle termék gyártása különleges rozsdamentes acél és titán ötvözetekből, csúcstechnikájú CNC gépeken, tisztítása és csomagolása steril munkakörnyezetben történik. Az integrált vállalatirányítás (SMPS), vevő és belső kapcsolatok menedzselése (CRM), a LEAN termelési rendszer és egyéb korszerű módszerek, technikák segítik a vevői igények megvalósítását. A bevételek 25 %-a a magyar kórházaktól, 75 %-a exportból származik. Spanyolországtól Japánig, Oroszországtól Dubai-ig 40 országban ismerik a vállalkozást. A cég elismerését is jelenti, hogy az ortopédia és traumatológia három világcégével beszállítói, stratégiai kapcsolat alakult ki. A minőség és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségét a Nemzeti Minőségi Díj, Innovációs Díj, a Magyar Termék Nagydíj és egyéb elismerések is bizonyítják. A sikerhez folyamatos fejlesztés és műszaki fejlődés kell. A kft. Magyarország összes orvosi egyetemével együtt dolgozik.

A vállalat szinte mindig keres kiváló fejlesztőt, mérnököt, termelésirányítót, külkereskedőt, CNC szakembert. Akik szeretik a kihívást, az innovációt, az önmegvalósítást, azoknak a Sanatmetalnál a helyük!

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egészségügyi termékek
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Külföld

Célországok: Kína, Dubai, Oroszország, Japán

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Sanatmetal Kft.
Adószám: 23880803-2-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Faiskola út 5.
Email: metal@sanatmetal.hu
Telefonszám: +36.36.512.900
Fax: +36.36.512.900
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza