Bejelentkezés

Őrölt "töltőanyagok" gyártása

Rövid ismertető:

Az Omya Hungaria Kft. anyavállalata egy svájci konszern, az Omya AG., amelynek fő profilja a papír-, az üveg-, a festék- és a lakk-iparban használatos márványból, mészkőből, krétából őrölt „töltőanyagok” gyártása. A Bükkben található alapanyag az útépítő cégek, takarmánykeverők, betonüzemek, vakolatgyártók, üvegkészítők igényeit elégíti ki, illetve kitűnően alkalmas erőművek kéntelenítő berendezéseinek működtetéséhez. Az egri leányvállalat a felsoroltak előállításával foglalkozik 1992-től, megalakulása óta. Kiemelt partnere a Mátrai Erőmű Zrt.

 

A régi Őrlőüzem helyett, amely sem kapacitásban, sem minőségben nem tudta már a vevői igényeket kielégíteni,1998-ban, zöldmezős beruházásként, új telephelyen, kezdődött meg a jelenleg is üzemelő gyár megépítése. 2000-ben, egy technológiai gyártósorral, a gyár építésének első üteme befejeződött, a termelés beindult. A kiépített termelő kapacitás 2004 végére már érezhetően kevésnek bizonyult, ezért 2005-ben megépült a második gyártósor is, amely azóta is folyamatosan üzemel.

 

A növekedést változatlan létszámmal tudták elérni, mivel a gépek és berendezések olyan korszerűek, hogy alig igényelnek élőmunkát. Az Omya Hungaria Kft-ről köztudott, hogy tőlük egyenletesen magas minőségű termékeket lehet kapni, pontosan, határidőre és „korlátlan” mennyiségben. Ilyen háttérrel bizonyos, hogy a jelentősen kibővült kapacitás maradékára is hamarosan lesznek stabil megrendelők.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Építőipari termékek
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Omya Hungaria Mészkőfeldolgozó Kft.
Adószám: 11998996-2-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Lesrét út 71.
Email: lajos.nagy@omya.com
Telefonszám: +36.36.531.511, +36.36.531.510
Fax: +36.36.531.511, +36.36.531.510
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza