Bejelentkezés

Vállalkozásfejlesztési tanácsadás

Rövid ismertető:

Optimum Project Kft.

Számunkra kiemelten fontos, hogy a pályázatírás, projektmenedzsment, tanulmánykészítés és fejlesztési koncepció összeállítása szolgáltatásainkat maximális mértékben teljesítsük az ügyfeleink és partnereink felé. Amellett, hogy a fejlesztéseket generáljuk és tervezzük, megálljuk helyünket a szervezetfejlesztés teljes piacán, mindezt alternatív források és egyéb szolgáltatások bevonásával érjük el.

Főbb tapasztalataink fejlesztési tervek, pályázatírás és projektmenedzsment terén:

  • Kis-, és Középvállalkozások eszközbeszerzése / több, mint 4 Mrd értékben
  • Kutatás, fejlesztés és innovációs pályázatok / közel 4 Mrd értékben
  • Vidékfejlesztés / több, mint 3 Mrd értékben
  • Település és közlekedésfejlesztés / több, mint 12 Mrd értékben
  • Humán fejlesztési pályázatok / közel 1,2 Mrd értékben
  • Egyéb kis-, és középvállalkozói, valamint önkormányzati pályázatok / több, mint 3 Mrd értékben
  • Fejlesztési tervek / 1,5 Mrd

A fenti értékek figyelembe vételével és új, innovatív ötletek alkalmazásával született meg termékünk, a Vállalkozás Növekedési Program, amely teljes mértékben az ügyfelek és a piaci szereplők igényeihez idomul.

Bármely területen is működik szervezete, fejlesztési szándékával, ötleteivel keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén, hogy közösen megtalálhassuk az előre vezető utat!

Részletes ismertető:

Már a cégünk nevében megfogalmazódnak céljaink, amely nem más, mint, hogy a velünk kapcsolatba kerülő szervezetek megtalálják a legoptimálisabb megoldást a növekedésre, továbbá, hogy a „pályázatírás”, „projektmenedzsment”, „tanulmánykészítés” és „fejlesztési koncepció összeállítása” szolgáltatásaink maximális mértékben teljesítésre kerüljenek az ügyfeleink és partnereink felé.

Kínált szolgáltatásaink:

Pályázatírás:
Szakértői csapatunk bármely típusú pályázat megírását rutinosan végzi, legyen akár magyar nyelvű, akár idegen nyelvű. Nemcsak gazdasági társaságok, hanem önkormányzati, költségvetési és non-profit szervezetek projekt ötleteit is örömmel fogadjuk, melyet kellő szakértelemmel és hazai vagy közvetlen brüsszeli forrás megszerzésével egészítünk ki. Szolgáltatásunk magába foglalja a projekthez kapcsolódó előkészületi, tervezési munkákat, a személyes konzultációkat, a költségvetés és a szükséges dokumentumok előállítását, illetve a tervek pályázati feltételrendszerekhez való igazítását.

Projektmenedzsment:
Nem véletlen, hogy a projektmenedzsment javarészt az összes pályázatban támogatható tevékenységként merül fel. Fontos tudni, hogy a projekt megvalósításának szakaszában megkétszereződik az energia, amelyet eddig abba fektettünk, ezért elengedhetetlen a megfelelő szakértelem és felügyelet, hogy sikeres megvalósítóvá váljon partnerünk. Szolgáltatásunk magába foglalja a projekt teljes fenntartási időszakában szükséges jelentések elkészítését, a szükséges dokumentációk, dokumentumok módosítását, elkészítését, a pályázathoz tartozó Projekt Előrehaladási Jelentések és Kifizetési Kérelmek elkészítését, a projekt pénzügyi elszámolásában való segítséget és igény szerint a helyszíni ellenőrzéseken való részvételt.

Fejlesztési koncepció:
Vállalkozásunk legfőbb céljának fogalmazta meg a folyamatos fejlődést és bővülést, így legalább olyan fontosnak tartjuk, hogy partnereink és ügyfeleink is a fejlesztések útjára lépjenek. Ha nem tudja, hogyan is fogjon hozzá, milyen lehetőségei vannak a piacot és forrásszerzést tekintve, semmi gond! Jelen szolgáltatásunk keretében szervezetének összeállítunk egy fejlesztési koncepciót, amely megmutatja, hogy milyen ütemezésben milyen fejlesztési lehetőségek érhetők el és ezeket hogyan tudná a legoptimálisabban felhasználni vállalkozása fejlődéséhez.

Tanulmányok:
Legyen az marketing, piackutatási, megvalósíthatósági vagy egyéb témájú tanulmány, munkatársaink várják tanulmányírásra szóló megrendeléseiket. Egy pályázat vagy fejlesztés megvalósításának legfontosabb háttéranyaga is lehet ez a dokumentum, amely feltárja a projekt erősségeit és gyengeségeit, a környezet jelentette lehetőségeket és veszélyeket, a végrehajtáshoz szükséges erőforrásokat, és végül a siker esélyeit is. Emellett, bármilyen termék, szolgáltatás vagy projekt sikerének is fontos alappillére, függetlenül attól, hogy milyen erőforrásokat vesz hozzá igénybe. Szakértőink a legnagyobb gondossággal állítják össze tanulmányaikat a kívánt témakörben. Ezen szolgáltatásunkat választva bizonyosságot nyerhet, hogy a projektje milyen mértékben járulhat hozzá vállalkozásának fejlődéséhez, vagy alátámaszthatja pályázati igényeit az Irányító Hatóság felé.

Hitelkonstrukciók ajánlása:
Akár fejlesztéshez, akár pályázathoz van szüksége hitelre, forduljon bizalommal hozzánk.

Ágazati besorolás:
Pénzügy
Üzleti tanácsadás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Optimum Project Kft.
Adószám: 25738025
Email: optimumprojectkft@gmail.com
Kamara adatai
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza