Bejelentkezés

Oktatás

Rövid ismertető:

1.)    Egyszemélyes vállalkozásom fő tevékenységi köre: az oktatás. Szaktanárként dolgozom a vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportban. Az általam tanított tantárgyak: vendéglátás gazdaságtana, szállodai ismeretek, üzleti adminisztráció, gasztronómia, stb.

 Vállalkozóként – felkérésre – szakmai tanfolyamokon tartok előadásokat, korrepetálom a nálam segítségért jelentkezőket. A MKIK szakértőjeként üzletvezetési tanácsot adok a hozzám forduló érdeklődőknek. Tekintettel az országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékben szerzett jogosultságomra, rendszeresen részt veszek a vizsgák lebonyolításában.

 2.)  Tevékenységem könyvértékesítésre is kiterjed. Az elmúlt években több szakkönyvet írtam. Ezek közül „A gasztronómia története” a Műszaki Kiadó gondozásában jelent meg. A saját műveim reklámozásán, megismertetésén kívül, egyéb szakkönyvek beszerzését is vállalom.

 3.) Vállalkozásom harmadik tevékenységi területe: a grafológiai analízisek készítése. Egy új alkalmazott kiválasztásánál sokat segíthet a jövendő dolgozó személyiségének előzetes feltérképezése. A vezetői döntés meghozatalát támogatja a grafológus által összeállított íráselemzés.

 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Oktatás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Bódiné Fekete Éva e.v.
Adószám: 48040578-1-30
Székhely cím: H-3300. Eger, Malomárok u. 57. VII/54.
Email: korfu2000@freemail.hu, korfu2000mail.com
Telefonszám: +36.30.414.1012 +36.20.471.5322
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza