Bejelentkezés

Öko- Park

Rövid ismertető:

A Hegyikristály Öko - Park minőségi szálláshelykínálatával és konferenciatermével jól kiegészíti az Egerben felépülő konferencia központ szolgáltatásait. Annak mintegy háttérintézményeként - a résztvevők elszállásolásával – képes nagyobb létszámú tanácskozások, konferenciák és továbbképzések lebonyolítására.

A Hegyikristály Öko - Parkban a tenisz, a lovaglás, a kerékpározás, a fitness , wellness és gyógy-szolgáltatások mellett lehetőség nyílik a környék természeti szépségeivel és történelmi látnivalóival való megismerkedésre is.

A szálláslehetőségek és szolgáltatások széles tárháza várja a pihenni vágyó vendégeket. Fontos szempont, hogy „az egészségmegőrzés szórakoztató legyen”. Előtérbe kerül az élménnyel párosuló kikapcsolódás, a szórakoztató jelleg. Háttérbe szorul a kórházi hangulatú „gyógyüdülés”, a rekreációs Hegyikristály Öko -Parkban.

A turisztikai látnivalókban gazdag környezet, a gondozott településkép és a magas színvonalú szolgáltatások nyugodt körülményeket biztosítanak a településre érkezők számára. Az idelátogatók a bakancsos turizmustól kezdve, a hegyi kerékpározáson, termálfürdőn át a lovaglásig sokféle kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak. Az erősödő idegenforgalmi versenyben a község folyamatos fejlődésre, állandó megújulásra törekszik, ezért minden évben bővülő rendezvénynaptárral várja vendégeit.

A projekt célja egy olyan szállodaközpont és egészségcentrum létrehozása, amely az észak-magyarországi régió adottságaira építve kínál új és vonzó turisztikai szolgáltatásokat. A kivitelezés a geotermikus kapacitások felhasználásával valósul meg

A beruházás legfontosabb célcsoportja a klimatikus gyógy-, lovas- és ökoturizmus, vadászat, valamint az aktív pihenés iránt érdeklődő vendégek széles köre, akik nyugodt természeti környezetben keresnek változatos szabadidős és rekreációs programokat.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Hegyikristály Öko-Park Kft.
Adószám: 60746344-1-30
Székhely cím: H-3324 Felsőtárkány, Petőfi u.17
Email: info@hegyikristaly.hu
Telefonszám: +36.30.967.4205
Fax: +36.30.967.4205
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza