Bejelentkezés

Nyelvoktatás, szakfordítás, tolmácsolás

Rövid ismertető:

A Supra Vita Nyelviskola tizenegy éves múltja alatt mindvégig a minőségi nyelvoktatás minél szélesebb skálán mozgó igényeinek kielégítésére törekedett, az óvodás korosztálytól a felnőtt, céges és szaknyelvi oktatásig.

Kis létszámú csoportokban, de az egyes hallgatókra odafigyelve, vagy akár egyéni óraadással, kellemes atmoszférájú, modern tantermeikben, vagy kiszállással végzik az oktatást, figyelve az ideális körülmények megteremtésére. A tanári módszerek, a tananyagok idomulnak a csoport paramétereihez, illetve a tanulás céljához. Intézmény- és programakkreditált nyelviskola kiemelt figyelmet fordít az egyéni igényekre.

Mivel a nyelvoktatás természetéből fakadóan nem olcsó, a Supra Vita Nyelviskola ingyenes szolgáltatásokkal és kedvezményekkel segíti a hallgatóit. Ingyenes a képzési tanácsadás, a szintfelmérés, ingyenesek a próbaórák, és a nyelvvizsgások próbavizsgái. A tanáraik mindent elkövetnek azért, hogy a hallgatók önbizalommal, felkészülten, alapos tudással lépjenek be a vizsgaterembe. A valódi vizsgát akár 2-3 házivizsga is megelőzi, ha kell. 

A nyelviskola 2007 óta EU-s projektekben is részt vesz, melyek segítségével már több, egészen különleges nyelvi programokat adaptált, mint például az akkreditált Bevándorlók magyar oktatása a Munkavállalásért. Jelenleg a Talk-IT programkidolgozása folyik, ami magas szintű angol nyelvi készségfejlesztést nyújt a gazdasági és informatikai szférában dolgozóknak. Partnercégeket keresünk a belfasti Time Associates tréningcéggel közös European Employer of Choice programhoz, melyben a vállalkozások profitnövelő HR konzultációs képzésben vehetnek részt ingyenesen.

Az iskola az oktatás mellett szakfordítást és tolmácsolást is vállal.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Oktatás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Supra Vita Nyelviskola
Adószám: 48086491-2-30
Székhely cím: -3300 Eger, Menház út 53.
Email: supravit@enternet.hu; supravita.nyelviskola@gmail.com
Telefonszám: +36.36.413.284; +36.20.480.8528
Fax: +36.36.413.284; +36.20.480.8528
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza