Bejelentkezés

Munka-, tűz-, és környezetvédelmi szolgáltatás, kockázatelemzések készítés, oktatás, munkapszichológia-tréningek tartása (egyéni és csoportos)német-angol szakfordítás-tolmácsolás

Rövid ismertető:

Az Agria” Kincs” 2006. Kft. komplex szolgáltatást nyújt gazdálkodó tevékenységet folytatók részére munkavédelem- munkahigiéne, kémiai biztonság, élelmiszerbiztonság, tűzvédelem-, és  környezetvédelem szakterületekre.

Kapcsolódóan egyedi és folyamatos ellátás keretében vállalja a Kft. kockázatelemzési és egyéb dokumentációk elkészítését, oktatásokat.

Munkapszichológia részeként felmérést végez a pszichoszociális kóroki tényezőkkel kapcsolatban, részt vesz a megelőző stratégia kidolgozásában.

Vállalja egyéni és csoportos tréningek (hatékonyság növelő, kommunikációs, szervezetfejlesztő, csoportépítő) szervezését és lebonyolítását.

 

Mindezeken kívül kínálatukban angol és német nyelven szakfordítás és tolmácsolás is megtalálható.

 

A cég szakmai célkitűzése: a jelenlegi gazdasági helyzetben a legfontosabbnak a munkáltatók és a munkavállalók tájékoztatása, oktatása, szemléletük folyamatos változtatásának elősegítése a mai kor kihívásainak megfelelően, az elvárt fejlődést elősegítve,  az egészség, a környezet megóvása érdekében, a lehetséges megelőzési módszereket (stratégiákat) alkalmazva.

 

Filozófia: megbízhatóság, magas szakmai színvonal biztosítása, korrekt partnerség.

 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Biztonsági szolgáltatások
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Agria”Kincs” 2006. Kft.
Adószám: 13764210210
Székhely cím: 3300 Eger, Maklári u. 62.
Email: agriakincs@freemail.hu
Telefonszám: +36.36.785.189, +36.30.587.9106
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza