Bejelentkezés

Minőségi könyvelés megfizethető áron

Rövid ismertető:

Cégünk, a Topcount Számviteli és Ügyviteli Szolgáltató Kft. (adószám: 23163197-2-06), családi vállalkozásban működik.  Profilunk közé tartozik  termelő üzemek, szolgáltatók, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók könyvelése, egyedi informatikai rendszerekkel történő kiszolgálása. Nagy gyakorlattal rendelkezünk betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, egyéni vállalkozók, adószámos magánszemélyek, nonprofit társaságok, társasházak, egyesületek és alapítványok számviteli szolgáltatása területén.

A kölcsönös bizalom érdekében személyre szabott kapcsolati rendszert építünk ki ügyfeleinkkel. Munkánk során a legfontosabb, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk megfizethető áron. Ez lehetne cégünk jelmondata is.

Szlogenünknek megfelelően a bérszámfejtési és könyvelési díjat egyedi megbeszélés alapján kalkuláljuk ki, az elvégzendő munka mennyiségének ismeretében. A könyvelés díja független az árbevételtől és a nyereségtől, csak a könyvelendő anyag mennyisége és bonyolultsága határozza meg.

Szimi Bér-S Szolgáltató Kft cégünk alvállalkozójaként teljes körű munkaügyi és bérszámfejtési szolgáltatást végez ügyfeleink részére. Közvetlen kapcsolatot tart fenn az ügyfelekkel a munka gyors és hatékony elvégzése érdekében, egyben adatot szolgáltat a könyveléshez.

A felszámított díj a bevallások, beszámolók beadásán kívül magában foglalja a teljes körű képviseletet az adó-, a munkaügyi hatóságok és a TB felé. Az éves beszámoló elkészítéséért külön, 13. havi díjat nem számolunk fel, ezt a havi díjak tartalmazzák.

Cégünk a tevékenységére teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezik, az elvégzett munkáért felelősséget vállalunk.

Részletes ismertető:

Cégek részére a minimum könyvelési díj havi 10-16.000 Ft+áfa/hó attól függően, hogy alanyi mentes, evás, kivás illetve éves, negyedéves vagy havi áfás-e a cég. Egyéni vállalkozók esetében a minimum könyvelési díj 4-10.000 Ft+áfa/hó, szintén attól függően, hogy alanyi mentes, evás, katás illetve éves, negyedéves vagy havi áfás-e. Az alapdíjból kiindulva a könyvelési anyag mennyiségétől és bonyolultságától függ a díj. A bérszámfejtés irányára 1.500- 2.000 Ft+áfa/hó/fő, létszámtól függően (több dolgozó esetén a létszámtól függően csökken az ár a maximum és a minimum között).

 

Elérhetőségeink:

 

topcount.kft@gmail.com

6723 Szeged, Építő u. 2.

tel: +36304206734, +3662478392

Ágazati besorolás:
Pénzügy
Üzleti tanácsadás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
TOPCOUNT Számviteli és Ügyviteli Szolgáltató Kft.
Adószám: 23136197
Email: topcount.kft@gmail.com
Kamara adatai
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza