Bejelentkezés

Mester Épületgépészeti Kft.

Rövid ismertető:

Vállalkozás bemutatása:

 

A 25 főt foglalkoztató Mester Kft. a tervezéssel szerves egységet képező klasszikus épületgépészeti szereléssel, valamint a kapcsolódó építészeti munkák elvégzésével foglalkozik.Fő profiljuk a környezetvédelmi és hulladékkezelő berendezések folyamatos, saját fejlesztésenalapuló tervezése, gyártása és telepítése, bel- és külföldi megrendelők részére. Alternatívhő – és villamos energia optimalizálásával is foglalkoznak.A nevükhöz fűződik többek között a gyöngyösi toronyház gőzfűtésről gázfűtésre történőátállítása, valamint a Károly Róbert Főiskola főépület és kollégiumainak épületgépészete.

K+F tevékenységük jelentős. A fémgőz ívű plazmafáklya kifejlesztése, megépítése 4 évesprojektmunka. A cég telephelyén 150–400 kW teljesítményű,fémgőz ívű plazmafáklya üzembeállítása folyik. Létrehoztak a feladatra egy konzorciumot,melynek tagjai: MTA Kémiai Kutatóintézet AKI, Károly Róbert Főiskola, Budapesti MűszakiEgyetem, Mester Kft., a Miskolci Egyetemmel együtt. Az eljárással, kémény nélküli hulladékfeldolgozás, de érdekességként akár cián nélküli aranykinyerés is elképzelhető.

A társaság vezetői több szabadalom és találmány alkotói, hazai és nemzetközi szaklapokban publikálnak, konferenciákon tartanak előadásokat.

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Épületgépészet, környezetvédelmi és hulladékkezetlő berendezése tervezése, gyártása, telepítése. Alternatív hő- és villamos energia optimalizálás, K+F tevékenység: fémgőz ívű plazmafáklya kifejlesztése.

Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Építőipari termékek
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Mester Épületgépészeti Kft.
Adószám: 10248353-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 15.
Email: office@mester-kft.hu
Telefonszám: +36-37/502-123
Fax: +36-37/502-123


« Vissza