Bejelentkezés

Menetszerszámok, esztergakések gyártása, technikai tanácsadás, szervíz

Rövid ismertető:

A Tau-Trade Bt-t 1994-ben hozta létre - feleségével közösen - Dobi Imre. Cégük megalakításakor tevékenységi körként a végzettségeikkel kapcsolatos feladatokat jelölték ki, amelyek az oktatásra, felnőttképzésre, műszaki tudományokra, illetve a műszaki áruk kereskedelmére terjedt ki.

Dobi Imre  1988-ban a Nehézipari Műszaki Egyetemen a Gépészmérnöki Karon szerezte diplomáját.

A cég létrejöttekor egy német menetszerszámokat gyártó cég műszaki szaktanácsadójaként dolgozott. Az ügyfelekkel való kapcsolatépítés közben rájött, hogy nekik is kedvezőbb, ha egy kézből kapják meg a számukra legfontosabb termelő eszközöket, így a menetszerszámok mellett a forrasztott lapkás esztergakések értékesítésébe is belefogott. 2004-ben elhagyta a német szerszámgyártó céget, és innentől kezdődött a vállalkozás igazi fellendülése A technika fejlődésével folyamatosan lépést tartanak, ezért termék- illetve szerszámkínálatuk folyamatosan bővül. Ma már forgalmaznak, menetfúrókat, menetmetszőket; fúrókat; dörzsárakat; marókat, fűrészszalagokat, HSS; HSSE és tömör keményfém alapanyagból.

Kínálatukban megtalálhatóak az osztrák Alpen-Maykestag ipari szerszámai, valamint a nagy népszerűségnek örvendő dél-koreai KORLOY Inc. váltólapkái és lapkás szerszámai is. A folyatófúrás hazai elterjesztésében is elévülhetetlen érdemeket szerzett a társaság.

A szerszám értékesítés mellé napjainkban már alkalmazás technikai tanácsadással, szervizzel is rendelkezésre kell állniuk. Legjobb tudásuk szerint a vevőinkkel közösen igyekeznek megtalálni a legköltséghatékonyabb megoldásokat. Egy –egy szerszám bevezetését nagyon sokszor hosszú próba- ill. teszt sorozat előzi meg amelyben teljes mértékben partnerek.

A keleti országrész jó néhány fémipari vállalkozásával is nagyon jó kapcsolatot építettek ki. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány a referenciák közül:

GYEGÉP KFT. Eger ; Csaba-Berényi Gépgyártó KFT. Mezőbezény ; FÜREDGÉP KFT. Tiszafüred ; Ross-Mould KFT. Miskolc ; Linamar Nyrt. Orosháza-Békéscsaba ; Aptus KFT. Békéscsaba ; DVK-Gépgyár KFT. Miskolc ; FERRID KFT. Miskolc ; Acélgyűrű KFT. Miskolc ; DEKGÉP KFT. Miskolc ; Mátra Gépipari KFT. Gyöngyös ; VAMAV KFT. Gyöngyös ; KOVÁCS KFT. Mezőkövesd ; ZF. Hugária KFT. Szerszámüzem.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari termékek
Oktatás
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Tau-Trade Bt.
Adószám: 64770299-1-30
Székhely cím: H-3301 Eger Pf: 453
Email: tautrade@tautrade.hu
Telefonszám: +36.36.413.226
Fax: +36.36.413.226
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza