Bejelentkezés

Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Rövid ismertető:

Az Agria Humán Kft.-t a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására 1993-ban Eger város Önkormányzata alapította. Az eltelt több mint 15 év alatt, jelentősen bővült eszközállományuk, jelenleg 468 fő munkavállalót foglalkoztatnak Közhasznú Nonprofit formában 8 telephelyen, ebből 429 fő megváltozott munkaképességű.

Célkitűzésük és elsődleges céljuk, hogy elősegítsék a megváltozott munkaképességű emberek visszatérését a munkába, megadva ezzel számukra a hasznos és termékeny életvitel lehetőségét.

A társaság fő tevékenységei között a papír és nyomdaipar, szelektív hulladék válogatása, a Bosch cégcsoport számára részegység szerelés, textil és konfekció áruk varrása, valamint dísz és ajándéktárgy készítése szerepel. Jelentős terület még a különböző intézmények részére végzett portási, múzeumi jegyellenőri és takarítási tevékenység. A lakossági szolgáltatások közül az utóbbi időben növekszik az érdeklődés a varrodai javító szolgáltatások és az esernyőjavítás iránt.

A csökkent munkaképességűek köréből jelentős a felvételre várók aránya, ezért az ő nevükben is köszönettel vesznek minden többlet megrendelést, vagy a szolgáltatások bővítésére irányuló igényt.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft.
Adószám: 10693100-2-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Mecset utca 6-8.
Email: agriahuman@agriahuman.hu
Telefonszám: +36.36.510.602
Fax: +36.36.510.602
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza