Bejelentkezés

Megnyitott a Villa Rigo Panzió!

Rövid ismertető:

Engedjék meg, hogy egy pár szóban bemutassuk Verpelét első kereskedelmi szálláshelyét, a Villa Rigo Panziót.

Panziónk hét db kétágyas szobával, egy négyágyas és egy háromágyas apartmannal rendelkezik, 19 fő elszállásolására alkalmas. Mediterrán hangulatú szobáink minden kényelemmel ellátottak ahhoz, hogy egy üzleti út fáradalmait enyhítsék. A légkondicionált apartmanok kialakítása a családok pihenését szolgálja. Minden szobánk és apartmanunk hajszárítós fürdőszobával ellátott, telefonnal, LCD tévével, mini széffel és mini bárral felszerelt. 

Részletes ismertető:

Panziónk hét db kétágyas szobával, egy négyágyas és egy háromágyas apartmannal rendelkezik, 19 fő elszállásolására alkalmas. Mediterrán hangulatú szobáink minden kényelemmel ellátottak ahhoz, hogy egy üzleti út fáradalmait enyhítsék. Természetesen Internet csatlakozási lehetőség (WIFI) van a Panzió egész területén, míg a recepción fénymásolást, nyomtatást, szkennelést tudunk biztosítani az üzletmenet folyamatossága érdekében.

A wellness részlegünk a relaxációt és a megújulást szolgálja. Turmalin kristályos infraszauna, relaxáló jacuzzi használat vagy meditatív masszázs oldhatja a napi feszültséget.

50 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünk kitűnő helyszíne lehet üzleti találkozóknak, továbbképzéseknek, értekezletnek, trainingnek, meetingnek vagy akár egy indoor csapatépítésnek. A rendezvényterem 65 négyzetméter alapterületű, természetes világítással bír. Technikai felszereltség: video projektor, vetítővászon, hangosítás, webkamera – konferenciabeszélgetéshez alkalmas technikai háttér.

Bővebb információért kérjük, használja lenn látható elérhetőségeink valamelyikét.

Céges partnereink részére egyedi árképzéssel dolgozunk, akár egyéni vendég, akár csoportos elszállásolás illetve szállás nélküli rendezvény szervezése esetén.

Bízunk benne, hogy Önt és cégét, üzleti partnerét is hamarosan vendégeink közt üdvözölhetjük. Várjuk szíves megkeresését egy sikeres együttműködés reményében.

Ágazati besorolás:
Oktatás
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Külföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Villa Rigo kft
Adószám: 14350944
Email: info@villarigopanzio.hu
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza