Bejelentkezés

Magnetec-Ungarn Kft.

Rövid ismertető:

Vállalkozás bemutatása:

 

A Magnetec-Ungarn Kft 1989-ben alakult meg Gyöngyösön, a németországi Magnetec GmbH leányvállalataként. 2004-től az ügyvezetés, a kereskedelmi és a vevőszolgálati tevékenységek Németországban, a teljes gyártás, kutatás-fejlesztés, a minőség- és környezetirányítás a magyarországi leányvállalatnál zajlik. A vállalkozás induktív elektronikai alkatrészek lelkét adó nikkel-vas és nanokristályos mágnesmagok, valamint az ezekből készült szerelt induktív termékek sorozatgyártására rendezkedett be. Termékeik megtalálhatók a megújuló energiaforrásokat kihasználó berendezésekben (szélerőművek, napkollektorok), árammérőkbe gyártanak magas műszaki színvonalú részegységeket, s továbbra is meghatározó termékpalettájukban a cég nevéhez szabadalmakkal is kötődő
nanotechnológiás alkatrészek gyártása. A termékek döntő többségét az Európai Unióban értékesítik, de értékesítéssel foglalkozó partnereik a világ számos országában megtalálhatóak.

 

A társaság életében kiemelkedő fontosságú az innováció. Fejlesztési tevékenységüket 2006-ban a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Heves Megye Innovatőre” díjjal jutalmazta. 2007-ben pedig a Magyar Innovációs Szövetség elismerését kapták meg.

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Nikkel-vas és nanakristályos mágnesmagok, valamint ezekből készült induktív termékek sorozatgyártása

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Magnetec-Ungarn Kft.
Adószám: 11163967-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Pipis-hegy
Email: magnetec-ungarn@magnetec.de
Telefonszám: +36-37/509-100
Fax: +36-37/509-100


« Vissza