Bejelentkezés

Környezetvédelem, humusztrágya gyártása

Rövid ismertető:

A TERRA-VITA Kft. jogelődje 1994. január 1-ig a Heves megyei Településtisztasági Vállalat, mely 1978-ban alakult és fő feladatát akkor a nem csatornázott területekben keletkező szennyvíz szállítása, ártalmatlanítása képezte.

E tevékenység szűkülésével párhuzamosan, időben felismerve a profilok diverzifikálásának szükségszerűségét, a cégnél felhalmozott szellemi tőke hasznosítása révén a környezetvédelemmel összefüggő feladatok megoldása elsőrendűvé vált. Az e témában született - szabadalmi védelmet élvező - megoldásokra támaszkodva az ország több pontján és külföldön is vállalták, illetve vállalják olajtartalmú és vágóhídi hulladékok TERRA-VITA™ eljárással történő ártalmatlanítását.

Több évtizedes kutatómunka eredményeként gyártják és forgalmazzák a TERRA-VITA™ humusztrágyát. A növényi tápanagcserét, ezáltal a megfelelő növekedést rendkívül előnyösen befolyásoló termékünk csak természetes anyagok felhasználásával készül. Kertészetek, kiskert-tulajdonosok, növénytermesztők által kedvelt, keresett termék.

A humusztrágya tulajdonságaiban megfelel a "tiszta talaj" kategóriájának, a környezetbarát biotermelésnél a taljerő-utánpótlás lényeges faktorává vált és remélhetőleg a jövőben is meghatározó szerepet tölt be.

 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Terra-Vita Környezetgazdálkodási Kft.
Adószám: 60497710-1-30
Székhely cím: H-3300 Eger, Grónay u. 10.
Email: terravita@axelero.hu
Telefonszám: +36.36.519.133, +36.36.423.704
Fax: +36.36.519.133, +36.36.423.704
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza