Bejelentkezés

Kommunikáció, Rádió 1

Rövid ismertető:

A Rádió 1 Eger 2000-ben indította el adását, az addig is sikeresen működő Rádió 7 frekvenciáján, ahol immár 15 éve szólnak. A 101.9 MHz-en sugárzott műsor a város egész területén és negyven kilométeres vonzáskörzetében hallható kiváló minőségben.

 

A Rádió 1 hálózat tagjaként elsősorban a fiatal felnőtteket szólítják meg szlogenjükkel: "Rádió 1, csak igazi mai sláger megy!" Azonban a legfrissebb kutatási eredmények azt mutatják, hogy üzenetükkel nemcsak a 15-29, hanem a 18-49 éves korosztályt is elérik.

 

A Rádió 1 adásideje napi 24 óra, amely élő műsort jelent, éppen ezért folyamatosan a hallgatók rendelkezésére áll zenés, információs műsoraival. Műsorszerkezetük a hálózat miatt speciális: délelőtt 10 órától 14 óráig két műsorvezető szerkeszti helyben az adást. Ezen az idősávon kívül az országosan hallható műsorok szólnak az egri frekvencián is.

 

A Rádió 1 Eger zenei kínálata csak igazi, mai slágerekből áll, rengeteg újdonsággal, a délutáni és esti sávban pedig egyedi mixekkel szolgálnak hallgatóiknak.

 

A vételkörzetben élők objektív, gyors, precíz és pártatlan informálásához, a közszolgálati igények kielégítéséhez nagyban hozzájárulnak a támogatott hír- és magazinműsorok, melyek összeállításánál elsődleges szempont a helyi jelleg megőrzése. Népszerű a kétórás déli kívánságműsor is, mellyel - kitelepüléses formájában - gyakran bukkannak fel Eger különböző pontjain. A Rádió 1 Eger is szinte havonta jelentkezik valamilyen nyereményjátékkal, a legkedveltebb köztük a pizza és a különböző belépőjegyek sorsolása.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Kommunikáció
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Newave Kft.
Adószám: 28170800-2-10
Székhely cím: H-3300. Eger, Árpád út 64.
Email: eger@posta.radio1.hu
Telefonszám: +36.36.414.460
Fax: +36.36.414.460
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza