Bejelentkezés

Kávé Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid ismertető:

Vállalkozás bemutatása:

 

A Pannon Kávé Kft. 2004-ben alakult, hazai tulajdonban lévő, szolgáltató vállalkozás. Fő tevékenységük a kávékereskedelem, professzionális kávégépek, forró- és védőital automaták, üzemeltetése, víztisztító berendezések forgalmazása.

Szakértő kollégák közreműködésével az egész ország területén, 8 telephelyről kiindulva végzik tevékenységüket, személyre szabott, rugalmas konstrukciókat kínálva jelenlegi, és jövőbeni Partnereik számára.

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy elsősorban hazai beszállítóktól szerezzék be a működéséhez szükséges alapanyagokat, termékeket és szolgáltatásokat, ezzel is segítve a magyar vállalkozások sikeres működését.

 

Ennek megfelelően szolgáltatási csomagjaikban biztosított kávémárkák is a magyar tulajdonban lévő Ventas Coffee Hungary Kft. hódmezővásárhelyi gyárában készülnek.

 

A társaság kínálatában szereplő Perla és a Corso Verona kávémárkák a kiváló minőségű alapanyagnak, a tradicionális kávépörkölési technika alkalmazásának, és a tökéletes kávé elkészítése iránt elkötelezett szakembergárda elhivatottságának köszönhetően garanciát jelentenek az egyedülállóan karakteres ízvilágra és a szolgáltatás minőségére.

 

Céljuk, hogy meghatározó hazai piaci szereplőhöz méltó módon hosszú távú és gyümölcsöző együttműködést alakítsanak ki Partnereikkel, melynek eredményeként mindenki elégedett legyen az általuk nyújtott szolgáltatás minőségével és színvonalával, így töltve meg tartalommal cégük jelmondatát, miszerint….

összeköt az élmény…

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Kávékereskedelem professzionlális kávégépek, forró- és védőital automaták üzemeltetése, víztisztító berendezések forgalmazása.

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Pannon Kávé Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Adószám: 13220734-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár u. 11.
Email: kereskedelem@pannonkave.hu
Telefonszám: +36-37/502-217


« Vissza