Bejelentkezés

Játszóterek tervezése, építése

Rövid ismertető:

A Credeco Kft. játszóterek tervezésével, építésével, szabványosításával és parkberendezések gyártásával foglalkozik. Családi vállalkozásukat nemrég az eséscsillapító gumilapok gyártásával bővítették ki, melyek a játszótéri alkalmazáson túl kitűnően alkalmasak sportpályák, fitnesstermek, kocogó ösvények, kültéri medencék körüli terek és lovardák burkolására is.

Saját tervezésű és gyártású eszközeik nagyon jó minőségű anyagokból, tartós és nagy játszóértékű játékok, melyek megfelelnek az MSZ EN 1176:2008 szabványnak és rendelkeznek TÜV Tanúsítvánnyal.

A cég a TÜV Rheinland MEEI KFT-vel együttműködve vállalja a már meglévő-, vagy újonnan telepített játszóterek kötelező felülvizsgálatát is.

Kínálatukban megtalálhatóak az általában nagy teret és ütéscsillapító talajt igénylő kombinált játékok, várak, csúszdatornyok mellett a különböző mászóka kombinációkat és mozgásfejlesztő eszközöket, hintákat, valamint az egyszerű, az együttlétnek teret adó, szociálisan fejlesztő házikó - homokozó együtteseket, szerepjátékokat és az összes korosztály számára az izgalmas rugós, pörgő-forgó eszközök is. Termékeik között szerepel még a tinik számára kifejlesztett sport- és görpálya kombinációk, illetve a játszóterek kényelmét biztosító különböző parkberendezések széles választéka.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Építőipari termékek
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Credeco Kft.
Adószám: 47815050-2-30
Székhely cím: H-3325 Noszvaj, Béke út 34.
Email: info@credeco.hu
Telefonszám: +36.36.463.468
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza