Bejelentkezés

Ingyenes Marketing Konzultáció

Rövid ismertető:

A BEMUTATKOZÓ SZÖVEGEKET nem szereted elolvasni, ezért mi sem nyújtjuk hosszúra. 

Marketing, arculat, webdesign, webshop, honlap készítés, SEO, vevõszerzés, hírlevél, grafika, kiadvány tervezés etc., stb., usw., és így tovább… 

Sokak számára ezek megfoghatatlan, misztikus dolgok (de persze manapság mindenki, mindenhez ért…). Mindenkinek mást jelent, mindenki máshogy értelmezi és persze „mindenki másképp csinálja”. A Marketing Soul Kft. nem csak eszközöket ad, hanem ezeket megtölti lélekkel, tartalommal, hatékonysággal. Kreatív ötletekkel, innovatív fejlesztésekkel, rengeteg használható és mûködõ ötlettel, stratégiával, tervvel, fiatalos gyorsasággal, hibátlanul: VELED, ÉRTED. Érted? Üljünk le, beszélgessünk, gondolkozzunk, alkossunk, legyünk sikeresek EGYÜTT! 

Marketing Soul – Siker Veled! Siker Neked! Siker Nekünk!

Részletes ismertető:

Fogalmad sincs arról, hogy miben tudna Neked segítséget nyújtani egy marketinges csapat? Vannak elképzeléseid, van jó néhány ötleted de nem tudod, hogy miként rendezd őket egy tökéletes rendszerbe? Több vevőre, esetleg több profitra van szükséged? Mit gondolsz? Bevállalnál egy ingyenes, 2 órás beszélgetést a mi kontókra? Próbálj ki minket egy kötetlen beszélgetés fomájában! Hogy mit kapsz? Leülünk Veled és beszélgetünk a cégedről, 2 órán keresztül. A konzultációt követően elkészítünk a részedre egy személyre szabott “Mit gondolunk a cégedről” dokumentációt, melybe apró ötleteket és marketinges megoldásokat csempészünk, hogy elindulhass akár nélkülünk is azon a bizonyos úton. Természetesen, ha társa vágysz az utazásod során, arra is kínálunk jó néhány alternatívát. 

Próbálj ki minket mindenféle kötelezettség és vásárlási kényszer mentesen. Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igénybe vehesd ingyenes marketing konzultációnkat? Az alábbi űrlap segítségével add meg adataidat és Munkatársunk néhány napon belül időpontot egyeztet Veled, hogy minél hamarabb részt vehess a jól megérdemelet, díjmentes marketing konzultációnkon. Hát nem nagyszerű? Jelentkezz még ma!

 

Az ingyenes marketing konzultáció igénybevételéhez az alábbi oldalon szükséges a regisztráció elvégzése: www.marketingsoul.hu

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2021-03-31
Vállalkozás adatai
Marketing Soul Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Adószám: 24970062
Email: torok.gergo.zoltan@marketingsoul.hu
Kamara adatai
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza