Bejelentkezés

Ingatlanüzemeltetés, műszaki karbantartás, takarítás

Rövid ismertető:

A Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság (korábban jogelődje a DirektMester™ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.) évek óta meghatározó szereplője a magyar létesítménygazdálkodási – ingatlanüzemeltetési, energetikai, gyorsszolgálati / hibaelhárítási illetve felújítási – piacnak.

A társaságunk 2003 tavaszán alakult, az ingatlanok körüli ingatlanüzemeltetési, szakipari, gyorsszolgálati, felújítási munkákra specializálódott, amely 2004 II. negyedévében csatlakozott az Otthon Centrum cégcsoporthoz, majd 2008 III. negyedévben a Dome Facility Services Group Kft. meghatározó tulajdonosa lett a Biggeorge’s-NV cégcsoport és Décsi Gábor MRICS ügyvezető.

 

Eddig több, mint 32.000 ügyfél kiszolgálására nyílt lehetőségünk, 2007-ben, 2008-ban 2009-ben és 2011-ben ismét, a Magyar Ingatlanszövetség (a szakma akkori legjelentősebb reprezentánsa) cégünket választotta az Év Ingatlankezelőjének, mely az ingatlanüzemeltetői szakmának szóló díj!

 

Cégünk elkötelezett amellett, hogy lépést tartson ügyfeleink igényeivel, a piaci elvárásokkal és az innovatív szakmai kihívásokkal, ezért 2010-ben megkezdtük az energetikai üzletágunk felépítését, és az ehhez szükséges humán és technikai erőforrások megszervezését.

 

2011 nyarán elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy megújult arculattal és cégcsoportunk névváltásával is kifejezzük szolgáltatásaink sokrétűségét, komplexitását, hazai és nemzetközi megbízói illetve ügyfélkörünk dinamikus bővülését.

 

Az Év Üzemeltető Cége pályázaton 2012-ben és 2013-ban is cégünk kapta a közönség díj elismerést.

Részletes ismertető:

1., Cégünk szolgáltatásainak legfőbb tulajdonságai:

 • professzionalitás, szakmaiság,
 • széleskörű, rugalmas, hozzáadott értékkel bíró szolgáltatások,
 • „best practice”, innovatív szellemiségű megoldások,
 • „stratégiai együttgondolkodás” ügyfeleinkkel,
 • „know how” biztosítása,
 • transzparencia,
 • szinergiák kiaknázása,
 • értékteremtés.

Ebben a kategóriában ma a Dome FSG szinte egyedülálló, amit a folyamatos innováció, piaci trendek elemzése és a minőségbiztosítás tesz lehetővé. A Dome FSG által biztosított szolgáltatási konstrukció, a fejlett informatikai háttér, a széles körű saját állományú szakmánkénti lefedettség, az árrendszer és a minőségellenőrzés teljes mértékben képes kielégíteni a meglévő és jövőbeni ügyfeleink legmagasabb színvonalú szolgáltatási igényeit is.

CÉGINFORMÁCIÓ

 

 

 

Cég adatai

 

Neve:

Dome Facility Services Group Kft.

Székhelye:

1023 Budapest, Lajos u. 28-32.

Postacíme:

1023 Budapest, Lajos u. 28-32.

Adószáma:

12970247-2-41

Bankszámlaszáma:

Budapest Bank 10103173-58095200-01000004

Cégjegyzékszáma:

Cg. 01-09-712535

Cégbejegyzés dátuma:

2003. február 13.

 

 

Telefonszáma:

423-0000

Telefaxszáma:

423-0001

E-mail címe:

info@domefsg.hu

 

 

Képviseletre jogosult

▪ Neve:

Décsi Gábor ügyvezető (önállóan)

 

 

Az eljárásban nyilatkozattételre jogosult

Neve:

Décsi Gábor ügyvezető

E-mail címe:

decsi.gabor@domefsg.hu

Telefonszáma:

423-0000; 70/454-4545

 

 

Egyéb adatok

 

Cégcsoporthoz tartozó alkalmazottak száma:

51 fő

Felelősségbiztosítás:

Aegon Magyarország Zrt., 200mFt/év összegű

 

Célunk, hogy ügyfeleink ne csupán egy menedzsment szolgáltatást vegyenek igénybe, ahol az egyes ingatlannal összefüggő karbantartási és üzemeltetési szolgáltatások egy kézben futnak össze, hanem olyan összetett szakmaiságot és know-how-t kapjanak tőlünk szolgáltatásként, amely során bizonyítjuk, hogy ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk abban, hogy az ingatlanban hosszú távon teremtsünk értéket. Mi a Dome-ban ezt hívjuk Létesítménygazdálkodásnak!
Globális - pénzügyi, gazdasági, műszaki, jogi, fenntarthatósági- szemlélettel, proaktívan végezzük a munkánkat, amely az ingatlant és annak működését - akár mint befektetést, akár mint az üzlet tevékenység végzést biztosító/kiszolgáló eszközt - a használói számára biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá, komfortossá teszi.

A Dome FSG működési struktúráját 3 fő üzletágához igazítva alakította ki. Ennek megfelelően a 3 üzletág és azok vezetői a következők:

 • Üzemeltetési üzletág igazgató: Viktori Béla
 • Energetikai üzletág vezető: Tengeri Attila
 • Gyorsszolgálati, felújítási és kivitelezési üzletág vezető: Baráth Géza

 2. Szolgáltatás bemutatása, általános ismertető

Társaságunk hosszú évek óta végez létesítménygazdálkodási, műszaki üzemeltetési feladatokat magas színvonalú irodaházakban, kereskedelmi, ipari, logisztikai központokban, társasházakban.

A műszaki üzemeltetési üzletágunk szakmai vezetését felkészült, szakirányú végzettséggel rendelkező kollégák végzik. A központi irodánkban az irányítást üzemeltetési üzletág igazgatónk látja el, és felügyeli, segíti a Megbízói területekre delegált létesítmény vezető kollégák munkáját.

Cégünk a létesítménygazdálkodási tevékenységet túlnyomó részben saját állománnyal látja el, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink kiválasztására.

Munkatársaink folyamatos szakirányú és egyéb képzésben vesznek részt a kötelező tűz, munka-és balesetvédelmi oktatáson túl elsajátítják megbízóink és társaságunk szakmai, etikai elvárásait.

A Megbízó területén személyzetünk gondoskodik a megbízás jellege szerint a napi üzemeltetési, karbantartási munkák elvégzéséről. Naponta, hetente ellenőrizzük a területeket, kijavítjuk az apróbb hibákat, és ellenőrizzük a napi működést. Pontos karbantartási naplót vezetünk, mely megkönnyíti a munkák ellenőrizhetőségét, és az elszámolásokat.

A ránk bízott létesítmény karbantartási, üzemeltetési feladatai mellett a műszaki állapot felmérést és a szükséges Tervszerű Megelőző Karbantartási (TMK) munkákat a TMK Ütemterv alapján végezzük és dokumentáljuk.

A Tervszerű Megelőző Karbantartás során kollégáink állandó rendelkezésre állás mellett folyamatosan üzemképesen tartják a fűtési, hűtési és légtechnikai rendszereket, a víz- és csatorna ellátást, továbbá a kapcsolódó szerelvények, például radiátorok, fan-coilok, split klímák, szivattyúk, szelepek, szűrők stb. működését. Ellenőrizzük a gépészeti mellett az erős-és gyengeáramú rendszereket, kapuk, felvonók, biztonságtechnikai rendszerek üzemképességét, megfelelő működését. az ütemtervben meghatározottak szerint.

A szükséges méréseket, törvényi, hatósági előírás alapján kötelező jelentéseket szakembereink jelzik, az adminisztrációt és az ügyintézést határidőre elvégzik.

Megbízónk részére vállaljuk állagmegóvási terv készítését, melynek alapján ütemezetten és folyamatosan újszerű vagy a korának megfelelő „jó állapotban” tarthatók a ránk bízott létesítményeket. Ezzel a tevékenységünkkel kiszámíthatóvá válik a szükséges éves költségráfordítás az épületekre, valamint a szakszerű munkánk eredménye, hogy az épületek hasznos életciklusa kitolható az átlagosan tervezetthez képest. Műszaki javaslatot teszünk a korszerűbb, hatékonyabb üzemelésre, és igény esetén lebonyolítjuk a szükséges és jóváhagyott beruházásokat, rendszer-átalakításokat.

A Megbízói területeken dolgozó kollégáinkat, alvállalkozóinkat folyamatosan a központból is ellenőrizzük, hogy a karbantartási ütemtervben foglaltak szerint valósították-e meg az üzemeltetési feladatokat, illetve hogy az erre vonatkozó munkalapok és dokumentációk megfelelően kiállításra kerültek-e.

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Adószám: 12970247
Email: galgoczi.antal@domefsg.hu
Kamara adatai
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza