Bejelentkezés

INGATLANTÖRZSKÖNYV RENDSZER RÉGIÓS KÉPVISELETÉRE PARTNEREKET KERESÜNK!

Rövid ismertető:

A Go-Home Kft. komplex épületdiagnosztikával, műszakilag támogatott értékbecsléssel és amortizációs kockázatelemzéssel foglalkozó vállalkozás. Cégünk a hazai piacon egyedüliként működő műszaki franchise hálózatának bővítéséhez, valamint az Ingatlantörzskönyv és az Ingatlanszervizkönyvrendszerének piaci bevezetéséhez keres az építőiparban, az ingatlanszektorban, és a kereskedelemben nagy tapasztalattal bíró társcégeket Magyarország megyeszékhelyein, megyei területi képviselet ellátására franchise partneri pozícióban.

Részletes ismertető:

Leendő franchise partnerünk feladatai közé tartozik a régiós hálózat sikeres vezetése, vállalkozói rendszer fejlesztése, az elektronikus vállalatvezetési és műszaki felmérési rendszerek használata, a hatékonyságot növelő fejlesztési lehetőségekkel összefüggő javaslatok megalkotása, kapcsolattartás a partnerekkel, alvállalkozókkal.

Amennyiben a meghirdetett franchise partneri kapcsolat felkeltette érdeklődését kérjük, hogy együttműködési szándékát cége rövid bemutatásával jelezze az alábbi e-mail címen:

info@ghg.hu

 

Weboldalunk: www.ghg.hu

Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Ingatlan
Az ajánlat típusa:

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Go-Home Kft.
Adószám: 14375370
Email: duga.marcell@gmail.com
Kamara adatai
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza